• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Gökçek:Ankaraspor ile Ankaragücü birleştiririz

Gökçek:Ankaraspor ile Ankaragücü birleştiririz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü taraftarlarına büyük bir müjde verdi. Gökçek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankaraspor'u, Ankaragücü ile birleştireceklerini söyledi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın'ın Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katılan Gökçek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankaraspor'u, Ankaragücü ile birleştireceklerini söyledi. 

Gökçek, 'Allah nasip ederse Ankaraspor artık Süper Lig'e çok yakın. Ankaragücü ile birleştirir, ismini Ankaragücü koyar, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü layık olduğu Süper Lig'e kısa sürede dönmüş olur' dedi. 

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın'ın Bahçelievler 7. Cadde'de, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılımıyla düzenlenen SKM açılış törenine kalabalık vatandaş topluluğu ile birlikte çok sayıda Ankaragücü taraftarı da katıldı. Özellikle gençlerin mekanı olarak bilinen 7. Cadde'nin coşkulu kalabalık ile tarihi günlerinden birini yaşadığı törene, Barış Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ankaragücü ile ilgili düşünceleri damgasını vurdu. 

'Ankaragüçlüler bana gönül koyuyor ama koymasınlar' 

Gökçek, Çankaya adayları Barış Aydın'ın Ankaragücü'ne yönetici olarak destek veren işadamları arasında yer aldığını, her fırsatta Ankaragücü sevdasını dile getirdiğini ifade ederek, şunları söyledi: 

'Ankaragücü'nün şampiyon olması en büyük arzumuzdu. Bunun için çok çaba sarf ettim. Ankaragücü iki yıl önce Süper Lig'de, ilk ikiye, ilk üçe girecek kadar güçlü bir kadroya sahipti. Ankaragücü'nün o zamanlar gelirlerinin artması için de çalışmalarımız oldu. Ankaragücü'nün 5 milyon geliri olacak demiştim, tüm otoparkların gelirini ve büfelerin gelirini Ankaragücü'ne bağlayacaktık. Ankaragüçlüler bana gönül koyuyor ama koymasınlar. Çünkü ben buradan ayrılmak istemedim. Cemal Aydın denilen kişi bizim zorla yarılmamıza neden oldu. Ankaragücü Cemal Aydın, yüzünden şu anki durumuna geldi. Şimdi Allah nasip ederse Ankaraspor Süper Lig'e çıkarsa Ankaragücü ile birleştiririz. Adını Ankaragücü koyarız, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü'nü kısa yoldan Süper Lige çıkarmış oluruz. Her işin bir formülü var.' 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39