• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu
Gökhan Gönül'den itiraf!

Sabah Gazetesinin haberine göre; Milli Takım ve Fenerbahçe'nin başarılı sağbeki Gökhan Gönül, Milli Takım'ın her futbolcunun istediği ve özlem duyduğu bir yer olduğunu söyledi. Avrupa Şampiyonası'na gitmek için birlik, beraberlik ve takımdaşlık adına saha içinde ve dışında ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Gönül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben futbolda yaşlısını gencini ayırmıyorum. Burası A Milli Takım ve denenme yeri değil. Hak edenlerin yeri burası. Tabii ki başka hak edenler de oluyordur. Ancak başımızda Fatih hoca var ve kararları o veriyor. Genç oyuncularla bizim aramızda ağabey- kardeş ilişkisi her zaman var. Tıpkı hayatın her noktasında olduğu gibi..."

NEDEN HER YER KIRMIZI-BEYAZ OLMASIN?
"Artık milli takım taraftarını da yaratmak gerekiyor. Herkes elini taşın altına sokmalı. Bunun için federasyonumuz gerekeni yapacaktır. Salı günkü maçta İzlanda taraftarı yeşiller içinde tribündeki yerini alacak. Hollanda'ya gidiyorsunuz, karşınıza turuncu renkte tribünler çıkıyor. Bizde niye her yer kırmızı-beyaz olmasın? Beni kendi sahamızda, stadı kırmızı- beyaz görmek ne kadar etkiliyorsa, rakip takımı da o kadar düşürür. Milli Takım hepimizin. Herkes üzerine düşeni biraz daha yerine getirirse, sadece turnuvalarda başarılı bir takım değil, turnuvalara giden bir takım oluruz."

LİGDE OLAN LİGDE KALIR
Milli Takım'ın ülkenin takımı olduğunu dile getiren Gökhan Gönül, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ya da Kayserispor... Hiçbir şekilde burada adları bile geçmiyor. Oyuncuların ne birbirleriyle ne de kulüplerle bir sıkıntısı var" dedi. Gönül, "Fatih hocanın üzerine basa basa söylediği bir söz vardı; Milli Takım hepimizin takımı, herkes desteklemeli. Ben burada olayım ya da olmayayım. Ömrüm boyunca bu takım benim bir parçam olacak... O yüzden Milli Takım'da kulüpleşmek yerine tek bir çatı altında buluşmak ve aynı hedef doğrultusunda çalışmak çok önemli" diye konuştu.

ARTIK YAŞLANIYORUZ!
Gökhan Gönül, Dünya Kupası'nı TV'den izlemesinin içinde hep bir kırıklık ve burukluk olarak kalacağını belirtti. Ay-yıldızlı futbolcu, "Şimdi önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Futbolcusundan malzemecisine kadar hepimiz bu turnuvaya odaklandık. Ben bir Avrupa Şampiyonası kaçırmıştım. Artık yaşlanıyoruz, bir tane daha kaçırmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

HER MAÇ FİNAL
Euro 2016 yolunda her maçın final olduğunu dile getiren Gökhan sözlerini şöyle tamamladı: "İzlanda'dan puan değil, puanlar almalıyız. Rakibimiz çok gol yiyen, aynı zamanda da çok atan bir takım. İnşallah çok gol yiyen kısmı bize denk gelir. 20 futbolcusu Avrupa'nın çeşitli liglerinde oynuyor. Kendi sahalarında kolay çok puan kaybetmiyorlar. Ancak hocalarımız İzlanda'nın en zayıf ve en güçlü noktalarını, onların karşısında nasıl oynamamız gerektiğinizi bize gösteriyorlar. Sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum."

HAKEM BEBEK
Salı günü 21.45'te oynanacak İzlanda-Türkiye maçını, Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Bebek'in yardımcılıklarını ise Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak.

KAYNAK: SABAH 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39