• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Gül: CHP AK Parti'ye yönlendiriyor

Gül: CHP AK Parti'ye yönlendiriyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, CHP'nin söylemlerinin AK Parti'ye oy olarak döndüğünü açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, yapılan araştırmalara göre son iki haftada kararsız seçmen sayısının azaldığını belirterek, "CHP konuştukça, bu vaatleri verdikçe, koalisyon ihtimali söylendikçe kararsız olup 'sandığa gitmeyeyim' diyenlerin, 'aman istikrar bozulmasın' diye AK Parti'ye yöneldiklerini görüyoruz. 10 gündür bu belirgin şekilde hissediliyor" dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan seçimlerin tüm ülke için önemli olduğunu vurgulayarak, çıkacak her sonucun ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Kamuoyunda kararsız seçmen sayısının çok yüksek olduğu yönünde algı oluşturulduğunu ifade eden Gül, yapılan araştırmalara göre kararsız seçmen sayısının son iki haftada azaldığının ortaya çıktığını belirtti.

AK Parti'nin, son 10 gündür yapılan tüm anketlerde yükselen bir ivme kaydettiğini dile getiren Gül, şöyle konuştu:

"KILIÇDAROĞLU KONUŞUYOR OYLAR AK PARTİ'YE GİDİYOR"

"CHP konuştukça, bu vaatleri verdikçe, koalisyon ihtimali söylendikçe kararsız olup 'sandığa gitmeyeyim' diyenlerin, 'aman istikrar bozulmasın' diye AK Parti'ye yöneldiklerini görüyoruz. 10 gündür bu belirgin şekilde hissediliyor. Bunu sadece verilerle değil, sahadaki çalışmalarımızda da gözlemliyoruz. Yani kararsız seçmen azalıyor. Türkiye genelinde böyle bir tablo var karşımızda. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşuyor ve en iddialı sözü nedir, koalisyon. İktidar sözü hiç vaat edilmiyor. Türkiye'deki herkes de koalisyon hükümetlerinin ülkeyi nereye getirdiğini biliyor. Zaten söylediklerine kimsenin inandığı da yok."

"CİDDİYE ALINACAK BİR VİZYONU YOK"

Gaziantep'te, 'Kalealtında söyler, Şehreküstü de inanır' şeklinde bir deyiş olduğunu aktaran Gül, "Kılıçdaroğlu da öyle Kalealtında söylüyor, Şehreküstü de kendi inanıyor. Kılıçdaroğlu'nun ciddiye alınacak hiçbir vizyonu yok. Millet de bunun farkında. İnsanlarımızın istikrardan yana toplanıp birleştiğini görüyoruz" diye konuştu,

HABER 7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39