• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Gülcüoğlu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı değerlendirdi

Gülcüoğlu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı değerlendirdi
Başkan Şinasi Gülcüoğlu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı değerlendirdi

 Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Belediye Meclisi 2016 Ağustos ayı meclis toplantısını öncesinde hafta sonu gerçekleştirilen Atlı Okçuluk Şampiyonası’nı değerlendirdi. 
Meclis toplantısı öncesi şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 15 Temmuz FETÖ/PDY terör örgütü darbe girişimini kınayan Başkan Gülcüoğlu, “Bu vatana millete inan tüm arkadaşlarımız siyasal düşüncesi dünya görüşü ne olursa olsun çok ciddi bir birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Rabbim birliğimizi daim eğlesin bu hainlere de bir daha fırsat vermesine. Yaşadığımız olaylar tarihsel bir kronolojiye bakıldığı zaman Çanakkale’den bu yana nasıl yedi düvele karşı mücadele verdiysek bugünde senaryo aynı. Bu değişen tek şey figüranlar ve soytarılar. Sadece ihaneti sergileyen figüran ve soytarılar değişti.” dedi.
İlçede yapılan alt yapı ve yatırımlar yanı sıra insanların sosyal ve kültürel hayatlarına hitap edecek projeler yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu hafta sonu gerçekleştirilen Atlı Okçuluk Şampiyonası’nı gelenekselleştirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Gülcüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir atlı okçuluk şampiyonası düzenledik. Sizlerin ve çalışanlarımızın özverili çalışmaları ile güzel bir etkinlik ortaya koyduk. Vatandaşlarımızda yoğun bir, ilgi gösterdiler. Ülkemize ve tüm dünyaya ilçemizin tanıtımını yapma fırsatı bulduğumuz bu konuda da başarılı olduğumuz bir organizasyona imza attık. Bu etkinliği ertelemeyi düşünmüştük ancak Sayın Cumhur Başkanımızın değerli mahdumları biz milletimizin içindeyiz gideceğimiz yer milletimizin içidir programınız aksatmayın dedi. Kendilerine programımızı onurlandırdı kendilerine yeniden teşekkür ediyorum. Umarım hemşehrilerimiz de memnun kalmıştır.”
Başkan Gülcüoğlu, yarışmada elde edilen derecelerle ilgili şu bilgileri verdi:
“Çeşitli illerden 49 atlı okçunun katıldığı şampiyonada, gençler kabak atışlarında birinci Yusuf Kilci, ikinci Janset Geven, üçüncü Dilara Bal oldu. Memlük atışlarında ve toplam atışlarında yine aynı sporcular ödüle layık görüldü. Yetişkinler kabak atışlarında da birinci Hüseyin Okçu, ikinci Yavuz Ayaz, üçüncü Ahmet Turan Durak oldu. Memlük atışlarında ise birinciliği Kuddusi Türk, ikinciliği Ahmet Turan Durak, üçüncülüğü Hakan Zorlu elde etti. Toplam atışlarda ise birinciliği Hüseyin Okçu, ikinciliği Ahmet Turan Durak, üçüncülüğü de Alperen Alkan kazandı. Yurt dışından gelen misafirlerimiz çeşitli gösteriler sergilediler.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39