• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE KENTSEL DÖNÜŞÜM TAMAM!

GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE KENTSEL DÖNÜŞÜM TAMAM!
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ GÜLTEPE MAHALLE HALKI İLE…GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE KENTSEL DÖNÜŞÜM TAMAM!

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kentsel dönüşüm ile cazibe merkezi oldu…

         Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve sonuçta Kayseri ilinde prestijbir semtin ortaya çıktığını söyledi.

         Gültepe Mahalle gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda bölge halkı iştirak etti.

Hak ettiği misyonuna kavuşmuştur…

Gültepe Mahallesinin Kayseri’nin gecekondu ile yoğunlaşmış  bir semti olduğu ancak 20 yıl önce Ferdi Tapu, 18. Madde uygulaması  ile başlatılan KENTSEL DÖNÜŞÜM ile bugün Kayseri’nin en modern yapıların bulunduğu mahalle olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alışveriş merkezlerinin açılmasıdır. Belediye olarak Gültepe Mahallesi’nde büyük ölçekli ana cadde ve yolları açtık şimdi kültür ve sanat ağırlık çalışmaların ağırlıklı olacağı çalışmalar sunulacaktır. Özellikle bu mahallede bulunan Köşk Medresesi ile bu mahallesinin misyonu ve vizyonu değişecektir. Bunun için proje hazırladık ve ilgili bakanlık yetkililerine sunduk. Bu çalışma ile Gültepe Mahallesi halkına tarihi bir kimlik daha kazandırılmış olunacaktır.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39