• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"

"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Tanrıverdi, Başkan Özhaseki'ye destek çıktı"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye Muhalefet Partisi CHP tarafından atılan iftiralarla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Hizmetle yarışmayıp bahane uyduranlara sesleniyorum; Güneş balçıkla sıvanmaz" dedi.

Ak Partili Büyükşehir ve il belediyelerinin yaptıkları hizmetlerle, yeni projelerle gündeme geldiklerini kaydeden Tanrıverdi, konuşmasına şöyle devam etti: "Ak Partili olmayan diğer belediyeler maalesef usulsüzlüklerle, yargıya intikal eden davalarla, yolsuzluklarla, operasyonlarla gündeme gelmektedir. Yerel yönetimlerde hizmet üretmeyenler, Ak Parti'nin başarılı belediyelerinin çalışmalarını, kamuoyundaki olumlu imajını yalan ve iftiralarla örtmeye çalışmaktadır. Kimisi yalan yanlış belgelerle, ellerine aldıkları boş klasörlerle ortalıkta dolaşmakta kimisi belediyelerinin soruşturmalarla çalıştırılmadığı gibi asılsız beyanlarda bulunmakta, kimisi de beceriksizliklerine 'hükümet kaynak göndermiyor' diyerek kılıf uydurma peşindedir. AK Partili yerel yönetimler ise, her zaman yeni bir plan, yeni bir proje ile halkının karşısına geçmektedir. Başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere birçok belediye başkanımıza iftira atanlar, attıkları iftiranın altında eziliyorlar"
'CAMBAZA BAK' TAKDİĞİ
CHP'nin tuttuğu ipin daha önce olduğu gibi Kayseri'de de çürük çıktığını kaydederek CHP'nin siyaset anlayışını eleştiren Tanrıverdi, "Bunların yaptıkları siyaset değil cambaza bak taktiğidir" dedi.

Halkın artık bu siyasete pirim vermediğini kaydeden Tanrıverdi, "Biz isteriz ki tüm belediyeler başarılı hizmetleriyle gündeme gelsinler, belediyeler arasında tatlı bir rekabet olsun ancak Ak Partili belediyeler kendi içinde yarışmaktadırlar" şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39