• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Güneş Kavurmaya Devam Edecek!

Güneş Kavurmaya Devam Edecek!
Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Bu arada, Meteoroloji 16 İl için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Van çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Van çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, ani su baskını, yıldırım düşmesi, vb. ) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-YÜKSEK SICAKLIK UYARISI-

Hava sıcaklıkları Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-TOZ TAŞINIMI UYARISI-

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış, görüş mesafesi ve hava kalitesinde azalma, vb. ) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Az bulutlu ve açık (33)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (33)

İzmir: Az bulutlu ve açık (37)

Adana: Az bulutlu (34)

Antalya: Az bulutlu ve açık (35)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (28)

Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların il genelinde kuvvetli olması bekleniyor. (24)

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (37)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az, zamanla kuzeydoğu kesimleri çok bulutlu, Yozgat, Sivas ve Çankırı çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, Sinop ve Kastamonu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Van çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39