• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Gurbetçiler Tekden Hastanesi'ni Tercih Ediyor

Gurbetçiler  Tekden  Hastanesi&#39ni Tercih  Ediyor
TEKDEN HASTANESİ AGİS VE DİĞER BÜTÜN SİGORTA ŞİRKETLERİNİN BÖLGE HASTANESİDİR
Yurt dışında yaşayan vatandaşlar yaz tatili için geldikleri memeleketlerinde sağlık sorunlarının çözümü için de yine Türkiye'yi tercihediyor.

Türk doktorlarına ve Tekden hastanelerine çok güvendiklerini ifade eden gurbetçi vatandaşlar, teşhis ve tedavi konusunda Türkiye'deki hastanelerin daha iyi olduğunu söylüyor.

Tekden Hastanesi de, gurbetçi vatandaşlarımızın oldukça sık ziyaret ettikleri bir bölge hastanesidir. Uzun yıllar Hollanda'da yaşamış ve ameliyat olmak için Tekden Hastanesi'ni tercih eden AGİS sigortalısı Fatma Demirtaş, Beyin Cerrahı Op. Dr. Murat Ateş tarafından ameliyat olduğunu anlatarak 20-30 yıl öncesine mukayese ettiğimiz zaman sağlık hizmetlerinin bu aşamaya gelmesi gurur verici ve takdire şayandır.

Tebrik ederim. Ayrıca yurt dışı servisinde görevli personele gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ederim dedi. Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı

Op Dr. Kemal Tekden, Bütün yıl yurt dışında çalışıp yıllık izinlerini kullanmak için Türkiye'ye gelen gurbetçi vatandaşlarımız güzel bir tatilin yanında yaşadıkları sağlık sorunları için de Avrupa'daki hastaneler yerine çeşitli nedenlerden dolayı kendi memeleketlerindeki Tekden hastanesini tercih ediyor.

Bu durum Kayseri'deki sağlık hizmetlerinin Avrupa standartlarının üzerinde verildiğinin en somut göstergesidir. dedi.

Gurbetçiler için çeşitli kolaylıklar sağladıklarını anlatan Tekden, Yurt dışı anlaşması yaptığımız şirketlerin başında AGİS, EURO CENTER, EUROPEISKE, EUROOPALAINEN, EUROPEESCHE, MARM ASSİSTANCE, MONDİAL ASSİSTANCE, EUROP ASSİSTANCE, INTER PARTNER, REMED ASSİSTANCE, ADAC kısacası bütün sigorta şirketleri gelmektedir ve bu şirketlerin bölge hastanesi olduğumuzu belirtmek gerekir

Bu şirketler aracılığıyla gelen gurbetçiler kolaylıkla sağ
lık hizmeti almaktadırlar. Ayrıca hastanemize gelen gurbetçi vatandaşlar için onların işlemlerini takip eden özel personel ekibin olması, yatan hastalar için tek kişilik özel odaların ayrılması gibi gurbetçileri bekleyen ayrıcalıklar vardır dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39