• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

GÜRPINAR HALKI BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’I BAĞRINA BASTI

GÜRPINAR HALKI BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’I BAĞRINA BASTI
Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Melikgazi belediye başkan adayı Memduh Büyükkılıç,Ak parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer ile birlikte Gürpınar’da ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programa katılarak,Gürpınarlılara hitap ettiler.

Gürpınar düğün salonunda düzenlenen programa partililerin yanı sıra Gürpınarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Büyükkılıç ve Kayseri milletvekili İsmail Tamer salonda bulunan bayanlara 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle birer gül hediye etti.Başkan Büyükkılıç salonda bulunan çocukları da unutmadı ve Erciyes spor forması, kaşkolu ,satranç kitabı ve oyuncak vererek, çocuklarında gönlünü aldı.
Açılış konuşmasını yapan Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas,hepinize programımıza katıldınız için teşekkür ediyorum.her zaman bize sahip çıkarak destek oluyorsunuz.30 mart’ta da inşallah sizlerin desteğine ve oylarına talibiz.Bu zamana kadar yapılanları biliyorsunuz.İnşallah 30 Mart ‘tan sonrada daha güzel bir Gürpınar için el birliği ile Başta belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere çalışacağız dedi.
Gürpınarlıların coşkulu alkışları ile kürsüye gelen Melikgazi belediye başkanı ve Ak Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Sizin bu coşkunuz,sizin bu sevgi gösteriniz inanın bizleri duygulandırıyor ve mutlu ediyor.Buradan şunu anlıyoruz,demek ki biz hizmetlerimiz ile Gürpınarlı kardeşlerimizi memnun etmişiz,onların gönüllerini kazanmışız.Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır.Bu şehirde yapılması gereken her güzel işe dayanışma içerisinde imzalar atıyoruz.Havası,suyu,mütevazi insanları ile Gürpınar her zaman bizim gözümüzde ayrı bir yere sahip. 20009 yılında yapılan seçimlerin ardından melikgazi sınarları içerisine dahil olan Gürpınar için geride bıraktığımız 5 yılda önemli işler yaptık,yapmaya da devam edeceğiz. Değerli muhtarlarımızın bize ilettiği sorunlar ile bizlerin zaman zaman buralara gelerek sizlerle yaptığımız istişareler neticesinde yapılması istenen hizmetleri bir bir hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde Koramaz vadisi olarak bilinen bu bölge için en önemli projelerimizden birisi Ağırnas’da açılması için çalışmalarımızın sürdüğü Meslek Yüksek Okuludur. Gerekli görüşmeleri yaptık, çalışmalarımız son hızla devam ediyor.Meslek yüksek okulumuzun açılması ile birlikte buralar canlanacak hayat bulacak,bölgenin kültürel zenginliği ortaya çıkartılacak. Ayrıca bu bölgelerdeki tarihi dokuya sahip çıkma anlayışı içerisinde birçok tarihi eserimizi restore ederek, kültürel, sanatsal ve bilimsel çalışmaların yapıldığı mekanlar haline getireceğiz. dedi.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Dr.İsmail Tamer’de yaptığı konuşmada “Belediye başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ı tebrik ediyorum.Merkezi hükümet olarak Bizler Ankara’da,yerel yönetimlerde de belediye Başkanlarımız sizlerin hizmetkarı olarak,en güzel hizmeti sizlere getirebilmek için adeta yarışıyoruz.çünkü biz gücümüzü önce Allah sizlerden alıyoruz.Başkanımıza biz Atom Karınca diye takılıyoruz.Gerçekten her vaat ettiği işi yapan,güler yüzü ile hemşerilerinin sevincinde ve hüznünde hep yanlarında olan 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmış bir başkanımız.Sizler adına başta Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere güler yüzlü ekibine bizlerin yüzünü ak ettikleri için teşekkür ediyorum.dedi.
Programın sonunda Gürpınar Spor Kulüp Başkanı Ahmet Keskin, Gürpınarspor’a maddi, manevi desteklerinden dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç’a Ak parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer ile birlikte plaket takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39