Adana Emniyet Müdürlüğü'nün 'www.adana.pol.tr' adresli internet sitesine kimliğini gizli tutan bir kadın, "Sayın Emniyet Müdürüm, asgari ücretle çalışan kocam, sürekli masaj salonuna gidiyor. 4 çocuğumuzun nafakasını burada para karşılığında fuhuş yapan kadınlara yediriyor. Ne olur yardım edin, çok çaresiz kaldım" diye mesaj gönderdi. Bilgi İşlem Şubesi'nde görevli polisler, ihbarı değerlendirilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne yönlendirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 20 günlük çalışma sonrasında masaj salonunun yerini tespit edip operasyon düzenledi. Operasyonda masaj salonu sahibi S.D. ile birlikte 3 kadın ve 2 müşterisi gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan masöz kadınlar, "Masaj eğitimi aldık. Sigortalı olarak çalışıyorduk. İlk zamanlar patronumuz S.D. bizden her hangi bir talepte bulunmadı. Ama sonra, müşterilerle cinsel ilişkiye girmemizi de istedi. İşe ihtiyacımız olduğu için de kabul ettik. İsteyen müşteriyle masaj odasında birlikte oluyorduk" diye ifade verdi.
Müşterilerden masaj için 100, cinsel ilişki için de 50 lira aldığı öne sürülen S.D. sorgusunun ardından fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Masaj salonu ise polis tarafından mühürlendi. Masaj salonu çalışanları, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Güzellik salonuna fuhuş baskını

Adana'da asgari ücretle çalışan eşinin sık sık masaj salonuna gitmesinden şüphelenen kadının mail yoluyla polise yaptığı ihbar masaj salonundaki fuhşu ortaya çıkardı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
KTO MECLİS BAŞKANI CENGİZ HAKAN ARSLAN İHANET ÇETELERİ İLE BERABER ANILMASINA KAYSERİLİ ASLA MÜSAADE ETMEZ!!!!!!
Kayseri'de Bir yılda 2 milyonluk hırsızlık yaptılar
AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN HODRİ MEYDAN BİZ SEÇİME HAZIRIZ
Yeşilhisar'da 12 yaşındaki erkek çocuğa istismarda bulunan 63 yaşındaki sanığa 13.5 yıl hapis
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0352 231 31 39 | Haber Yazılımı: CM Bilişim