• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Haci Sayit Restaurant, Kayseri'nin Lezzet Ussu Olacak

Haci Sayit Restaurant, Kayseri'nin Lezzet Ussu Olacak
Kayseri’de yöresel ev yemekleri, ızgara çeşitleri, İskender, spesiyal yemekler, sulu yemek, çorba ve pide çeşitlerinin bir arada sunulduğu sayılı mekanlardan olan Hacı Sayit Restaurant, müşterilerinin büyük beğenisini topluyor.
İç duvarları, Osmanlı Saraylarının süsleme sanatı ile işlenen, ardından da Türkiye’nin ve Kayseri’nin önemli turizm değerlerinin resmedilmesiyle eşsiz bir görünümde olan Hacı Sayit Restaurant’da yaprak döner, İskender kebabı, gerdan çorbası ve Kayseri ev mantısı tadılmaya değer lezzetler arasında.
1988 yılından beri sektörde hizmet ettiğini vurgulayan Hacı Sayit Restaurant İşletme Sahibi Hüseyin Aktaş, Hacı Sayit adıyla işletmelerinin 25 Eylül 2012 tarihinde Düvenönü’nde hizmete başladığını söyledi.
HAYATTA HİÇ BİR İŞTEN YILMADIM
Hayatta hiçbir işten yılmadığını ve işletmelerinde kullandıkları etleri kendi besi çiftliklerinden temin ettiklerini ifade eden Aktaş,” Restoranımızı kardeşim Hasan Aktaş ile birlikte işletiyoruz. Oymaağaç ve Gömeç’teki bize ait besi çiftliklerinde işletmemizin tüm et ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu da yemeklerimizin kalitesine yansıyor. Kayseri’de yaprak dönerinde çok iddialıyız. Dönerimiz çok lezzetli” dedi.
HACI SAYİT İSMİNİ YAŞATMAK İSTEDİK
İşletmeciliğin çok önemli olduğuna değinen Hüseyin Aktaş, akrabası, işletme ortağı ve aynı zamanda ızgara ustası olan Orhan Kara’nın Suudi Arabistan’da yaşayan babası Hacı Sayit’in ismini yaşatmak için işletmelerine bu ismi layık gördüklerini kaydetti.
Aktaş,” Kişi, işin mutfağında değilse başarılı olamaz. Alt yapı ve sermaye gücüde çok önemli. İşletmecilik profesyonellik istiyor. Her zaman kalifiye elemanlarla çalışmayı prensip edindim. Ben bu işte iddialıyım. İyi bir fırsatı değerlendirdik. Çok kısa bir süre sonra Kayseri’nin lezzet üssü olacağız” diye konuştu.
KAYSERİ ÇOK SOSYALLEŞTİ
Kayserinin son 10 yılda çok hızlı bir şekilde sosyalleştiğinin altını çizen Hacı Sayit Restaurant İşletme Ortağı ve Gece İşletme Müdürü Mustafa Karacan ise bir çok işletmede çalışan bayan sayısında ciddi artışlar gözlendiğine değindi. Karacan,” Kayseri Türkiye’nin en hızlı gelişen ve planlı büyüyen bir ili oldu. Bu gelişme sosyalleşmesine de olumlu yansıyor. Teknoloji geliştikçe de tabi ki tüketim artıyor. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletme sayılarında da her geçen gün artış gözleniyor. Bu prensiplerle yaklaşık 5 ay önce devraldığımız işletmemizde kısa zaman zarfında; yöresel lezzetlerin, sulu yemeklerin, pide ve çorba çeşitlerinin, kahvaltı tabağının, kırmızı ve beyaz et çeşitlerinin seçkin örneklerini misafirlerimize sunmaya çalışıyoruz” dedi.
Düvenönü Park Caddesi No:22 de hizmetini sürdüren Hacı Sayit Restaurant’da 24 saat İskender, ev mantısı, çorba ve ızgara çeşitleri de misafirlerine servis ediliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39