• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

HACILAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÜÇÜK EMEKLİYE AYRILDI

HACILAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÜÇÜK EMEKLİYE AYRILDI
HACILAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KÜÇÜK EMEKLİYE AYRILDIİLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CAFER KÜÇÜK;“KAYSERİ’DE HACILAR EĞİTİMDE MARKA İLÇE KONUMUNA GELMİŞTİR”
Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Küçük 38 yıllık memuriyet hayatını emeklilikle sonlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Küçük için Hacılar Kaymakamlığı bir veda yemeği düzenledi.
Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen veda yemeğine Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
38 yıllık memuriyet hayatının 10 yılını Hacılar’da geçiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Küçük, burada bir konuşma yaparak katılımları için herkese teşekkür etti. Küçük, “Hacılar’da milli eğitim belli bir marka haline gelmiştir. Bunu övünmek için söylemiyoruz. Artık bu başarı rayına oturdu. Biz her zaman başarı demiyoruz, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlere göre yetişmesini de asla ihmal etmiyoruz. Buraya geldiğiniz için herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan’da Hacılar ilçesinin Kayseri’de önemsenecek derecede başarıları olan bir ilçe olduğunu söyledi. Ceylan, “Hacılar ilçemiz gerçekten hem fiziki anlamdaki yapılaşmasıyla, hem de öğrencilerin ulaştırılmak istedikleri kalite ve nitelik açısından son derece problemsiz birçok şeyini kendisi halletmiş bir ilçemizdir. Kayseri’de önemsenecek derecede ciddi çalışmaları ve başarıları olan bir ilçemizdir. Sayın müdürümüz emekli oluyor, inşallah Allah hepimize nasip etsin. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ise eğitime ciddi anlamda önem verdiklerini belirterek, “Böyle nitelikli bir kitleyle özellikle milli eğitim camiasıyla beraber olmak beni ziyadesiyle memnu etti. Çünkü bizim için eğitim her şeyin üstündedir. Her ne kadar belediye başkanlığı yapıyorsam da gönüllü bir milli eğitim müdürü olarak çalıştığımızı söylüyorlar. Müdürümüzle de yaklaşık 10 yıldır çalıştık. Kendisiyle acı tatlı günlerimiz oldu, birbirimizi kırmadan üzmeden çalıştık. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.
Son olarak konuşan Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Küçük kendisi açısından ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Kaymakam Çetinkaya, “6 ay gibi kendisiyle çalışma imkânımız oldu ama bizde kendisinden ziyadesiyle memnun kaldık. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Cafer beyin bende özel bir yeri var. Çünkü ben Cafer bey’in oğlu ile hem siyasalda sınıf arkadaşıydık, hem de kaymakamlığa girişte de devreydik. Yani bu ne demek oluyor, Cafer bey benim babam yerinde, bende onun evladı yerindeydim. Şöyle bir düşündüm 16 yıllık meslek hayatımda böyle çok yemekler verdik ama 38 yıldan yaş haddinden emekli olan herhalde olmamıştı. Sayesinde bu anlamda da bir ilk yaşıyoruz. Ben hepiniz adına müdürümüze Hacılar milli eğitim müdürlüğümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” şeklinde ifade etti.
Konuşmaların ardından Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, emekliye ayrılan Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Küçük’e plaket ve hediye takdim etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39