• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

HACILAR'DA AHIR KAVGASI KARNINDAN BIÇAKLANDI

HACILAR'DA AHIR KAVGASI KARNINDAN BIÇAKLANDI
Akrabaların duvar örme kavgasında 18 yıl hapis.

www.kayserinews.com Kayseri'de Yaşanan Haberleri takip edebilirsiniz

Reklam ve ilan için iletişim:352 231 31 39

Kayseri'de hem akraba hem de komşu olan iki aile arasında ahır kısmına ortak duvar yapılması konusu yüzünden çıkan kavgada akrabasını göğsünden ve karnından bıçakla yaralayan sanığa 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 18 yıl hapis cezası verildi.


Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık İ.S.(39) ve tutuksuz sanıklar S.S.(33), M.S.(45) ile eşi S.S.(43) ve avukatlar hazır bulundu.


Tutuklu sanık İ.S. mahkemede sorgu ve savunmasında pişman olduğunu belirterek, "Keşke bu olay yaşanmasaydı. Çok pişmanım. Olay sonrası bir süre firar etmemin sebebi, oğlunun beni öldürme korkusuydu, daha sonra kendim teslim oldum" dedi. Sanıklar M.S. ile S.S. ise sanıktan şikayetçi olduklarını, cezasını çekmesini istediklerini söylediler.


Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık İ.S.'ye M.S.'ye yönelik 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 12 yıl, S.S.'ye yönelik aynı suçtan 6 yıl olmak üzere toplam 18 yıl hapis cezası verdi. Sanık mağdurlar M.S. ve S.S.'ye ise kendilerini korumak için meşru müdafaada bulundukları gerekçesiyle cezaya yer olmadığına karar verilirken, İ.S.'nin kardeşi S.S. ise olay ile bir ilgisi olmadığı anlaşıldığından beraat etti.


OLAY

Hacılar ilçesi Yukarı Mahalle'de komşu olan akrabalar arasında ahır kısmında ortak duvar yapılması konusunda husumet oldu. İddiaya göre, 23 Nisan'da M.S. ahırın önünde hayvanlarını çıkardığı sırada İ.S. ile yine bu konu yüzünden tartışma çıktı. İ.S. kardeşi S.S.'yi, M.S. de eşi S.S.'yi çağırdı, bu sırada tartışma kavgaya dönüştü. İ.S. yanında bulunan bıçak ile M.S.'yi göğsünden ve karın bölgesinden bıçakladı, S.S.'ye de bıçağı savurdu. M.S.'nin eşi S.S. de elindeki sopa ile eşini ve kendisini korumak için İ.S.'ye vurdu. Yaralanan M.S. hastaneye kaldırılırken, İ.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39