• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

HACILAR'DA ZEYTİN DALI HAREKÂTI İÇİN ŞÜKÜR DUASI

HACILAR'DA ZEYTİN DALI HAREKÂTI İÇİN ŞÜKÜR DUASI
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz halegetirmek üzere sürdürülen "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanmasından dolayı,Hacılar İlçesi’nde şükür duası edildi.

Hacılar Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen ve Kaymakam Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Daire Müdürleri ile vatandaşların katıldığı dua öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Doğan Ekici, “Kahraman Ordumuz, Mehmetçiğimiz biliyorsunuz dün sabah 08:30 itibari ile Afrin’e girdi.

Bölge tamamen kuşatıldı. Şimdiye kadar 46 şehidimiz var. 250’ye yakın yaralımız ve gazimiz var. Ben hem Afrin’de ki hem Güney Doğudaki, Türkiye’de görev yapan bütün güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu arada da Afrin’de 3 bin 603 adet terörist etkisiz hale getirildi. İnşallah bundan sonraki hedef te Munbiç olarak planlanıyor. Allah ülkemizi, vatanımızı korusun.

Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz diyorum. “ ifadelerini kullandı. Kaymakam Haluk Sezen’de yaptığı konuşmada “Dün sabah 08:30 itibari ile Afrin’e Türk bayrağı dikilmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum.

Bu harekâtımızla beraber sözde kürt devletinin oluşturulması, kurulması planları çökmüştür. Bunu çökerten de başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhuriyetin Ordusu Türk Silahlı Kuvvetleridir. Türkiye, sınırlarını güven altına almıştır.

Bir kürt devleti oluşumu engellenmiştir. Mayısa kadar olabilecek süreç iki ay öncesinden tamamlanmış ve 3 bin 600 tane leş toprağa gömülmüştür. Bundan sonra inşallah sıra Münbiç’tedir.” dedi.

Kaymakam Haluk Sezen’in konuşmasının ardından İmam Hatip Tahir Kiraz tarafından, Zeytin Dalı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması nedeniyle şükür duası edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39