• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

HACIOSMANOĞLU VOLKAN'A KAPIYI GÖSTERDİ - VİDEO

HACIOSMANOĞLU VOLKAN'A KAPIYI GÖSTERDİ - VİDEO
Süper Lig'de Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiği maçın 42. dakikasında tribünden bazı taraftarların kendisine ve ailesine ettiği küfürler yüzünden sahayı terk eden Volkan Şen'e maçtan sonra bordo-mavili takımın teknik patronu Mustafa Reşit Akçay oldukça destek veren bir tavır sergilemişti. Ancak Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuyla ilgili tutumu ise oldukça farklı ve sert.

Maçtan sonra Habertürk'te yayınlanan Bizim Stadyum Programına açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu şunları söyledi: 'Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok. Beni tanıyan bilir, böyle bir oyuncuyla aynı yolda yürümem. Küfür ediyorlar diyerek sahadan çıkıp gitmek profesyonelliğe yakışmaz. Bunu mahalle aralarında misket oynayan çocuklar yapar. Profesyonel oyuncu öyle kelimeleri duymaz, oyununa bakar. Bunlar statlarda olan şeyler. Ahlaksız biri bana küfür etse, ben de mi bırakayım? İlk defa böyle bir şey gördüm. Sahayı terk eden bir oyuncuyla benim yürümeyeceğimi herkes bilir. Bu formanın değerini, takımın büyüklüğünü bilmek bilmek lazım.'



Trabzonsporlu Volkan Şen Ağladı (Taraftar Volkan Şen Kavgası)
Trabzonsporlu Volkan Şen Ağladı (Taraftar Volkan Şen Kavgası) Trabzonspor Çaykur Rizespor maçında taraftarların protesto ettiği futbolcu Volkan Şen, Hüngür hüngür ağlayarak sahadan ayrıldı. Trabzonspor takımında sergilediği performans ile bazı atarftarların tepki gösterdiği Volkan Şen, oyunun durduğu bir esnada bir taraftar ile atışmaya başladı. Taraftarın sarf ettiği sözler sonrasında bordo mavili oyuncu ağlamaya başladı bu durum karşısında şaşıran Trabzonspor ve Çaykur Rizesporlu futbolcularda oyuncuya destek vermek istedi. Ancak Volkan Şen hocası tarafından maçın 43. dakikasında oyundan alındı ve yerini ise Malouda'ya bıraktı.

Bu arada Yıldız futbolcu sahayı terk ederken bile hüngür hüngür ağladı.

Avni Aker Stadı'nda dün akşam ilginç bir olay yaşandı. Trabzon- Rize maçının 44. dakikasında taç çizgisine gelen Volkan Şen ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Küfürleşmeler olunca Volkan gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşlarının sakinleştirdiği Volkan gözyaşlarını formasına silerek hakem Bülent Yıldırım'dan da izin alıp sahayı terk etti. Teknik direktör Akçay büyük bir şok yaşadı, takım yaklaşık 3 dakika sahada 10 kişi mücadele etti. İlk yarının uzatma dakikasında ise Volkan'ın yerine oyuna Malouda girdi ve Trabzon'un galibiyet golünü attı.

YASA DEVREYE GİRDİ

Volkan'ın çıkmasından sonra küfür olayının yaşandığı tribün karıştı. Bazı taraftarlar ' Niye küfür ettiniz ' diye bu kişilere saldırdı. Volkan'a küfür eden şahıslardan biri sigara yakmaya çalışırken polisler tarafından stat dışına çıkarıldı. Olaya karıştığı belirlenen 4 taraftar Spor Şiddet Yasası uygulaması çerçevisinde stattan çıkarılarak karakola götürüldü. Bu kişiler, sorgulamanın ardından savcılığa sevk edildi.

TERK ÖRNEKLERİ ÇOK DEĞİL

Volkan'ın küfür sonrasında sahayı terk etmesinin bir benzerini hakem Serdar Çakman yaşamıştı. Çakman taraftarın küfür etmesi üzerine 25 Ocak 1995'te Kocaeli- Samsun maçını yarıda bırakmıştı. Federasyon maçı tekrar ettirince de Çakman, ' Beni yalnız bıraktınız ' diyerek hakemliği bırakmıştı.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39