• BIST 9094.06
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

HAK-İŞ KONFEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ HALİL ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

HAK-İŞ KONFEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ HALİL ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
"HAK-İŞ KONFEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ HALİL ÖZDEMİR:-"COŞKULU 1 MAYIS'I BÜTÜN İŞÇİLERİMİZE ARMAĞAN ETTİK"

Hak-İş Konfederasyonu İl Temsilcisi Halil Özdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Birlik, beraberlik içerisinde davullarla, halk oyunlarıyla, mehter takımıyla, ozanıyla coşkulu 1 Mayıs’ı bütün işçilerimize armağan ettik" dedi. Özdemir ayrıca, düzenlenen programda kendilerine desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. 
Geçtiğimiz günlerde kutlanan 1 Mayıs emek ve Dayanışma Gününü değerlendiren Hak-İş Konfederasyon İl Temsilcisi Halil Özdemir, “Hak-İş Konfederasyonumuz Türkiye’ye ve dünyaya örnek 1 Mayıs kutlamalarını Kayseri de yapmıştır. Birlik, beraberlik içerisinde davullarla halk oyunlarıyla, mehter takımıyla, ozanıyla coşkulu 1 Mayıs’ı bütün işçilerimize armağan ettik. Ayrıca biliyorsunuz üzücü de bir kazamız oldu. Kocaeli’den gelen aracımız Mucur yakınlarında takla attı ve arkadaşlarımız yaralandı. Ondan dolayı programımızı kısa tuttuk. Allah hepsine acil şifalar versin. Ailelerine sabır versin. Cenabı Allah bir daha böyle kazalar göstermesin” diye konuştu.
Özdemir ayrıca, “Biz Hak-İş olarak o gün isteklerimizi, sıkıntılarımızı yani işçilerimizin ne dertleri varsa meydandan herkese haykırdık. Birileri gibi camları kırarak, insanları sıkıntıya sokarak, esnafın dükkanını yağmalayarak değil aksine Erciyes’in eteklerinden dışarıdan gelen misafirlerimize dostluğu, kardeşliği ve Kayserimizin huzur şehri olduğunu göstererek, esnaflarımıza karanfiller vererek onlara zarar değil para kazandırarak 1 Mayıs’ı kutladık. Yapılan bu faaliyetlerde dışarıdan gelen misafirlerimiz çok memnun kaldılar” şeklinde konuştu.
Kendilerine desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Özdemir, “Yani arkadaşlar binlerce kişinin katılımıyla kavgasız gürültüsüz 1 Mayıs nasıl kutlanır herkese gösterdik. Ben başta bu programda bizi yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye çok teşekkür ediyorum. Programımıza katılarak bizleri onurlandırdılar. Ayrıca dışarıdan gelen misafirlerimize ve Kayseri halkına o gün Regaip kandili olması münasebetiyle Büyükşehir Belediyemiz tarafından kandil simidi dağıtarak herkesin kandilini tebrik ettiler. Diğer taraftan Ticaret Odası Başkanımız Mahmut Hiçyılmaz programımıza katılarak bize destek verdiler kendilerine teşekkür ediyoruz. Kayseri’den katılan ve bize destek veren bütün sendikalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle o gün bizim rahat 1 Mayıs kutlamamız için emek veren emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kayseri de bulunan bütün basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Ben kendi sendika üyelerimize ve temsilcilerimize 2 aydan beri bizimle beraber çalışarak Kayseri Şubemize her türlü desteği verdiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kısaca arkadaşlar 1 Mayıs kutlamalarını geçirmemize vesile olan ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor Kayseri halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39