• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

HAKAN ÖZCAN HAİN SALDIRIYI KINADI

HAKAN ÖZCAN HAİN SALDIRIYI KINADI
MMO Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan, Gaziantep’te yaşanan hain saldırı nedeniyle, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.
Özcan, “Sabrı taşan Türk’ün öfkesini denemek ve görmeye çalışmak aptallık olacaktır” ifadesinde bulunduğu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bölücü ve kanlı terör ölüm saçan yüzünü bir defa daha göstermiş ve milletimiz yeni bir vahşi saldırıyla sarsılmıştır. Milletçe acımız büyük, üzüntümüz derindir.
Mübarek Ramazan Bayramını yaşadığımız günlerde gerçekleştirilen bu hain saldırı bizlere bir kez daha göstermiştir ki, bunları yapanların bırakın Müslüman olmalarını insanlıklarından bile söz edilemeyecek durumdadır. Milletimizin bayram olarak yaşadığı mutlu günlerini hüzün ve gözyaşına dönüştüren bu kalleşlerle kucaklaşmak ve kucaklaşmayı düşünmekte bir o kadar kalleşçe ve canice olacaktır. Gün geçtikçe şiddetini arttıran savunmasız sivil vatandaşlarımızı hedef almaya kadar giden bu terör olaylarına ve hain teröristlere en sert cevap biran evvel verilmelidir.
Komşu ülkelerde çıkan iç çatışmalar ve bölünmeler ülkemizi daha çok etkiler olmuş ve bu yaşananlardan hainler cesaretlenir hale gelmiştir. Fakat bu canilerin göz ardı ettiği bir durum vardır ki bunu anlamaları için haince saldırı düzenledikleri şehrin ismine bakmaları yeterli olacaktır. Türkiye’nin Irak, Suriye olmadığını görmek için Antep’in neden Gazi olduğunu bizleri anlatmak zorunda bırakmadan kendilerinin anlamaları yine kendilerinin menfaatlerine olacaktır. Türk Milletinin sabrı taşmak üzeredir. Sabrı taşan Türk’ün öfkesini denemek ve görmeye çalışmak aptallık olacaktır. Bunun farkına biran evvel varmaları gerekmektedir.
Terör sorun siyasi hesapların üstünde tutulması gereken, partiler üstü çözüm gerektiren ve oy kaygısı gözetilmeden çözülmesi gereken bir sorundur. Bu faktörler göz önünde bulundurularak Devlet yetkililerinin bir araya gelerek en güçlü çözümü biran evvel ortaya koymalıdırlar.
Hunharca düzenlenen bu saldırıda hayatı kaybeden vatandaşlarımıza ve Uludere’de kaza yaparak şehit olan korucu ve askerlerimize, Allah’tan rahmet yakınlarına, sevenlerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve metanet, yaralı vatandaş ve askerlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39