• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Halaçoğlu: Güneydoğu'yu kanla geri alacağız

Halaçoğlu: Güneydoğu'yu kanla geri alacağız
MHP'li Yusuf Halaçoğlu Güneydoğu'da başı boş üç beş çapulcunun hakimiyet kurduğunu söyleyerek bu toprakların kanla geri alınacağını söyledi.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri’nin Melikgazi MHP ilçe kongresinde yaptığı konuşmasında sert açıklamalarda bulundu. Halaçoğlu, “Bugün başı boş üç-beş çapulcunun iktidardan destek alarak Güneydoğu’da hakimiyet kurması, zannetmeyin ki bu toprakları onlara bırakacağız, o toprakları kan dökerek almak zorundalar. O topraklar kanla alınmıştır yine kanla geri alınacaktır” dedi.

Halaçoğlu daha önce yaptığı açıklamada da Kürt diye bir şey olmadığını ve Kürt’üm diyenlerin çoğunun aslında Türkmen olduğunu söylemişti.

"BİRİLERİNİN VİCDANI OLMAYABİLİR"

Yusuf Halaçoğlu katıldığı kongrede, “Birilerinin vicdanı olmayabilir. Vicdanı olsa 17-25 Aralık olmazdı. Aklı olsa, 17-25 Aralık’tan önce birlikte oldukları, paralel yapının devleti yıkmanın peşinde olduklarını söyleyerek gaflet içinde bulunmazlardı” diye konuştu ve sözlerine şöyle devam etti;

"HEP BİRİLERİNİN ESİRİ OLDUK"

“Gaflet içinde bulundular ve dediler ki, ‘Ne istediniz de vermedik? Siz mi açtınız o okulları bizim desteğimiz ile açtınız’ dediler. Suçladıklarının işbirlikçileri olduğunun farkına varırdık aklımızı kullansak. Hep birilerinin esiri olmak zorunda kaldığımızı düşünüyoruz.

"O TOPRAKLAR KANLA GERİ ALINACAK"

Bugün başı boş üç-beş çapulcunun iktidardan destek alarak Güneydoğu’da hakimiyet kurması, zannetmeyin ki bu toprakları onlara bırakacağız, o toprakları kan dökerek almak zorundalar. O topraklar kanla alınmıştır yine kanla geri alınacaktır.

"ÜLKÜCÜLER SUSUYORSA BUNUN SEBEBİ VARDIR"

Hiç kimse zannetmesin ki oldu bittiye getirilerek şehitlerimizin kanı akmış o topraklar birkaç çapulcuya peşkeş çekilecektir. Eğer ülkücüler susuyorsa bunun bir sebebi vardır. Vaktinden önce çiçek açmaz, açarsa meyve vermez. Her şeyin bir vakti vardır. Sabrın gücü kadar başka güç yoktur. Sabır patladığı zaman, Türk milleti patladığı zaman dünya sarsılır. Bunu da herkes böyle bilsin.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39