• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak

Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'kan' açıklamasıyla tepki çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası öğrenci buluşması programında konuştu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken 'kan' açıklaması vardı.

KAYSERİ'DE-YAŞANAN-SONDAKİKA-HABERLER---KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DEN-TAKİP-EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞENİ MERKEZİ.Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da aynı hava esmeye başladı.' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: 

- Şimdi çıkmış bir tanesi dünyanın değişik yerlerinde 'Başkanlık sistemin gelmesi için kan gerekir kan' diyor. Bunlar üç unsur var. Bir tanesi mezhepçilik unsuru, ikincisi ırkçılıktır, üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde bu üç unsur da var. Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da aynı hava esmeye başladı. Girdiği her seçimde mağlup, aldığı netice ortada. Şimdi 'Acaba kanla netice alır mıyız' diyorlar. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, millet ne derse o olacak. Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak. 

- Terör örgütüne başkenti açtırmanın, çadır kurdurmanın özgürlüklerle ne ilgisi var. Madem siyasi idamlara karşısınız birkaç gün önce şehit edilen Nizami'nin idamına sessiz kaldınız? Avrupa'dan bir ses çıktı mı, bir haykırış çıktı mı; hayır. Bunun adı çiftestandart değil mi? Biz bunları yüzlerine vurduklarımızda rahatsız oluyorlar, Tayyip Erdoğan diktatör oluyor, Nizami'yi idam edenler diktatör olmuyor. 

- Van'da konuşan zat şahsıma alçakça bir ifade kullandı. Bizim kandan beslendiğimizi söylüyor. Haddini bil, haddini ben halkımdan besleniyorum. Kandan beslenen birileri varsa 1960'da rahmetli Menderes ve arkadaşlarının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir, sizsiniz. Kime anlatıyorsunuz, kimi aldatacaksınız. Medyadaki tetikçilerini kullanarak bizi karalamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Onların iftiraları, hakaretleri bizi haktan alıkoymaz.

Biz diklenmeden dik durmaya, barışın yanında durmaya devam edeceğiz. Biz kuvvetimizi medyada değil, seccadelerini gözyaşlarıyla ıslatan mazlumlardan alıyoruz. Onların hayır duaları bizimle oldukça bu kutlu yolda devam edeceğiz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39