• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

HASEKİ BAŞKAN HACILAR'DA

HASEKİ BAŞKAN HACILAR'DA
Özhaseki Hacılar ziyaretinde hizmet belediyeciliği yaptıklarını söyledi

"SİYASETİN MANTIĞINI DEĞİŞTİRDİK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Hacılar'da ilçe teşkilatını ziyaret etti ve ardından AK Parti Kadın Kolları'nın Nevruz Bayramı nedeniyle düzenlediği toplantıya katıldı. Yaptığı konuşmalarda siyasetin mantığını değiştirerek hizmet belediyeciliğini öne çıkardıklarını ifade eden Başkan Özhaseki, alışılmış bazı kalıpları kırdıklarını söyledi. 

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Cuma namazını Hacılar Camii Kebir'de kıldı. Namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özhaseki AK Parti İlçe Teşkilatına geçti. Burada yaptığı konuşmada ilk günden itibaren hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki, "İlk günden beri 'İdeolojik belediyecilik yapmayacağız. Eskilerin yaptığı gibi yandaş doldurmayacağız, işe gelmeden maaş alma dönemi asla olmayacak. Hizmet edeceğiz, bizim işimiz bu' dedik. Böyle başladık ve yapılanları sizler görüyorsunuz. Kayseri'nin eski haliyle, yeni halini elinizi vicdanınıza koyun ve göz önüne getirin. Her mahallede, her sokakta izimiz var, alın terimiz var. Hiçbir muhalefet bunlar çalışmadı diyemiyor. Vicdan lazım bunu söylemek için. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mantığını değiştirdik biz siyasetin, eskiden alışılmış bir takım kalıplar vardı, kırdık onları. Biz hizmet belediyeciliğini öne çıkardık, iş yapmayı öne çıkardık" dedi.

     AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de konuşmasında Başkan Özhaseki'nin başarısının il sınırlarını aştığını belirterek, "Bazı milletvekilleri, 'Haseki Başkan gelse de, bizim şehri dolaşsa ve bazı fikirler verse. Çünkü Kayseri'ye geliyoruz tanıyamıyoruz, Avrupai bir şehir' diyorlar. Hakikaten bizler de teşekkür ediyoruz" dedi.   

     Başkan Özhaseki ilçe teşkilatının ardından AK Parti Kadın Kolları tarafından nevruz bayramı vesilesiyle düzenlenen toplantıya katıldı. Başkan Özhaseki toplantıya eşi Neşe Özhaseki ile birlikte iştirak etti. Toplantıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, 21 Mart Nevruz Bayramını kutladı ve nevruzun yeni gün anlamına geldiğini hatırlatarak "Siyasette de nevruz 2001 yılında AK Parti'nin kurulmasıyla başladı" diye konuştu.

    Hacılar Belediye Başkan Adayı Doğan Ekici de, TOKİ konutları, kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi, mesire alanları, gençlik merkezi gibi Hacılar'da yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de bugüne kadar gittikleri her yerde güler yüzle karşılandıklarını söyledi. Çok çalışmalarının karşılığını aldıklarını ifade eden Özhaseki,  "Mahalleleri geziyoruz, ilçelere köylere gidiyoruz. Her gittiğimiz yerde Allah razı olsun güler yüzle karşılanıyoruz. İlçe ve köylerimizde 'Kayseri'yi Kayseri yaptınız bizim buraları da yaparsınız' diye bekliyorlar. Hepsinde bir umut dalgası var. Eğer tembellik etseydik, çalışmasaydık böyle olmazdı. Bizim tarlada izimiz var, her yere gitmeye de yüzümüz var" dedi.

   Toplantıda konuşan 30 Mart'ta başkanlığı bitecek olan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de katılımcılardan helallik istedi.

   Toplantının ardından katılımcılar salon dışında Nevruz ateşi yakarak Nevruz Bayramını kutladılar. h2-018.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39