• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

“HASEKİ BAŞKAN SON 20 YILA DAMGA VURDU”

“HASEKİ BAŞKAN SON 20 YILA DAMGA VURDU”
“SEÇİMDEN SEÇİME GELENLERDEN DEĞİLİZ”

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Akkışla’da yaptığı konuşmada siyasetin dürüstlükle yapılmasının gerektiğini vurguladı ve hiçbir zaman seçim döneminde hamasi nutuklar atarak kaybolanlardan olmadıklarını söyledi. Akkışla’ya son bir yılda altıncı kez gittiğini dile getiren Özhaseki, “İnşallah sizlerden kopmadan, hizmet ederek duanızı almaya devam ederiz” diye konuştu. 

20150320aw359557_04.jpg
Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkışla’da yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla, Hacılar, Yahyalı, Yeşilhisar ve Felahiye Belediye Başkanları, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“HASEKİ BAŞKAN SON 20 YILA DAMGA VURDU”
Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki’nin Kayseri’nin son 20 yılına damga vurduğunu belirterek, “Haseki Başkanımız hep sizler için, Kayseri için çalıştı. Hala da Kayseri için çalışmaya devam ediyor. İnşallah Haseki Başkanımdan aldığımız bu bayrağı daha yükseklere taşımak için gayret edeceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de 21 yıldır gece gündüz demeden hizmet ettiğini ve bunun sonucunda görevi alnının akıyla bıraktığını belirtti. Her girdiği sokakta, uğradığı iş yerinde ve her gittiği ilçede başı dik gezdiğini ifade eden Özhaseki, “Sizlerle konuşurken dualarınızı duyuyorum. Çünkü 21 yıl dolu dolu, çalışmayla geçti. Kayseri’ye neler yapılacaksa, yükü ağır ya da hafif demeden omuz verdik. Elimizden gelen ne varsa yaptık ve bunu yapmak için tüm gücümüzü kullandık. Allah şahittir ki şöyle bir iş var; ama benim gücüm yetmez ya da bu iş riskli yapmayayım dediğim hiçbir anım olmadı. Yapılması icap eden, doğru olan ne varsa; bu iş belediyenin veya değil demeden omuz verdik. Geldiğimiz noktada dün Kayseri’ye taşra diye bakılırken bugün marka şehir, vizyon kent deniliyor. Göreve başladığımda Kayseri’nin merkez nüfusu 421 bindi; ama bıraktığımızda 1 milyon 100 bine çıktı. Bir şehirde nüfus neden artar? O şehirde aş olduğu için, iş olduğu için, ekmek olduğu için, hareket ve bereket olduğu için, çocukların gideceği üniversite, hastaların gideceği hastaneler yapıldığı için, hayat kolay olduğu için insanlar o şehirde kalır. Türkiye’nin birçok şehri göç verirken Allah’a şükürler olsun ki bizim şehrimiz büyüyor ve gelişiyor” diye konuştu.
“SİYASET DÜRÜSTLÜKLE YAPILIR”
Konuşmasında siyasetin ancak dürüstlükle yapılabileceğini vurgulayan Mehmet Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanların seçimden seçime gelip hamasi nutuklar attıktan sonra kaybolduklarını çok iyi biliriz. Geriye doğru bakarsanız son bir sene içinde Akkışla’ya altıncı gelişim. İşte bu ziyaretlerin neticesinde ilçenin sorunları tespit edildi ve projeler yapıldı. 70 kilometreden fazla su hattı, 50 kilometreden fazla kanal, meydan düzenlemesi, kapalı pazaryeri, gençlik merkez, gibi hizmetler tek tek devreye girecek. Siyaseti ve belediyeciliği eğer hizmet olarak görüp dürüstlükle yaparsanız Allah yardım ediyor, insanlar da sizi seviyor ve bunun bereketini görüyorsunuz. Onun için şehirler büyüyor ve gelişiyor. İnşallah bundan sonra da bu huzurumuz devam eder. Sizler bizleri seçen insanlarsınız. Bizler de inşallah sizlerden kopmadan, içinizden birisi olarak ve her zaman gelip hizmet eder sizin duanızı alırız.”
Temel atma töreninde Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı Mehmet Özhaseki ve Başkan Mustafa Çelik’e çiçek verdi. Törende daha sonra Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39