• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Hazal Kaya Bekaret Kontrolüne İtiraz Etti

Hazal Kaya Bekaret Kontrolüne İtiraz Etti
Geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin oyuncularından Ayşegül Çıdamlı, eski rol arkadaşı Hazal Kaya'nın bu projeden rahatsız olduğu için ayrıldığını belirterek, "Hazal doğruları söylemiyor. Uzun sür
Geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin oyuncularından Ayşegül Çıdamlı, eski rol arkadaşı Hazal Kaya'nın bu projeden rahatsız olduğu için ayrıldığını belirterek,'Hazal doğruları söylemiyor. Uzun süre nefret kusup' Bu lanet diziden ayrılmak istiyorum' diyordu. Her gün sette kavga çıkarıp, senaryoyu sürekli kötülüyordu. Hazal senaryo gereği bekaret kontrolüne götürülünce itiraz etti' dedi.'Ben Hazal'ın aldığı paranın 20'de birini alıyordum' diyen Çıdamlı,'Bu işe evet dediysen, bu parayı alıyorsan bu işin gerekliliklerini yerine getireceksin. Kimse kimseyi zorla dizilerde oynattırmıyor' ifadesini kullandı.

Katıldığı bir televizyon programında yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin neden bu noktaya geldiğini anlatan Ayşegül Çıdamlı, çok sevdiğini söylediği eski rol arkadaşı Hazal Kaya'ya isyan etti.

'Ben Hazal'ı çok seviyorum, tatlı bir kız ama sitemin getirdiği bir çapraşıklık var' diyen Çıdamlı,'Çok genç bir insana bunun meşakatini çekmeden, birden bire çok büyük bir sevgi yüklerseniz sonuç bu olur. İnsanlar dükkanları yıkıyordu Hazal'ı bir saniye görebilmek için' dedi.

'HAZAL BU DİZİDEN ÇOK PARA KAZANIYORDU'

Kaya'nın Adını Feriha Koydum dizisinden büyük bir para kazandığını da belirten ünlü oyuncu,'Helal olsun, yanlış anlaşılmak istemem, kesinlikle hak ettiğine inanıyorum, hiç onun hesbında değilim. Ama yaşı çok küçük diye altını çizdiler ya, gerçekten 20 yaşındaysan dengen bozuluyor. Bunu ona da anlatmaya çalıştım' ifadelerini kullandı.

'HAZAL'IN ARKADAŞLARI DİZİSİYLE DALGA GEÇİYORLARDI'

Hazal Kaya'nın arkadaşlarının dizisiyle dalga geçtiğini söyleyen Ayşegül Çıdamlı şunları söyledi:

'Bir apartmanın kapıcı dairesinde geçiyor ve Etilerde bir apartman. Yukarıdaki bütün insanlar zengin ama Feriha o binanın kapıcı dairesine giriyor, oradan çıkıp o insanların içine giriyor. Büyük bir projeydi, dünyanın her yerinde izlenir. Üstelik oyuncularda muhteşemdi, birbirleriyle büyük uyum sağladılar. Hazal'a diyordum ki; arkadaşlarına kulaklarını tıka.

Ben Hazal'ın diziden ayrılmasına sinirlendim çünkü bu dizi daha giderdi. Ama dışarıdan bakınca ona da hak veriyorum. İnsan hoşlanmadığı bir işe devam etmek zorunda değil.'

'HAZAL SENARYOYA İTİRAZ EDİYORDU'

Ayşegül Çidamlı, verdiği röportajda sanılanın aksine Hazal Kaya'nın diziden kendi isteğiyle ayrıldığını belirterek'Hazal doğruları söylemiyor. Uzun süre nefret kusup' Bu lanet diziden ayrılmak istiyorum' diyordu. Her gün sette kavga çıkarıp, senaryoyu sürekli kötülüyordu, senaryoya müdahale ediyordu.'Böyle demeyeceğim, şunu söylemeyeceğim' diye. Bir gün bana dedi ki,'Ayşegül abla bekaret kontrolüne götürüyorlar, sen olsna itiraz etmez misin?' Dedim ki'Hazal seni götürmüyorlar'. O kadar özdeşleşmişti kirolüyle. Hazal ile Feriha birbirine karıştı' şeklinde konuştu.

'KİMSE KİMSEYİ ZORLA DİZİLERDE OYNATTIRMIYOR'

'Hazal sadece bu sahnede değil, bu projede rahatsızdı o yüzden gitti' açıklamasında bulunan Ayşegül Çıdamlı,'Ben de 7 gün çalışıyorum ama ben Hazal'ın aldığı paranın 20'de birini alıyordum. O zaman diyorsun ki; sen bu işe evet dediysen, bu parayı alıyorsan bu işin gerekliliklerini yerine getireceksin. Kimse kimseyi zorla dizilerde oynattırmıyor' dedi. BEYAZ GAZETE




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39