• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Her Ampülün Bir Süresi Var

Her Ampülün Bir Süresi Var
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece Belediyesi tarafından World Point Sosyal Tesisleri'nde partililere seslendi. Sarıgül çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "Her ampulün bir süresi vardır. Ampulü süresinde değiştirmediğiniz takdirde önce evde sonra tüm mahallede yangın çıkar. Ampulleri değiştirmenin zamanı geldi. Çünkü 'Ak' dediler, ne yazık ki kara çıktı." dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Büyükçekmece Belediyesi tarafından World Point Sosyal Tesisleri'nde 'Büyük Hedefler İçin Büyük Buluşma' toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Mustafa Sarıgül, İstanbul'da karalama olmadan, kötüleme olmadan pozitif bir kampanya yürüteceklerini söyledi. Sarıgül, "Neler yapacaklarımızı anlatacağız, Büyükşehir'e sorularımız olacak o cevapları alacağız. İstanbul İstanbul'dan yönetilecek. Uzaktan kumandayla yönetim devri bitecek. İstanbul'da bilimin, doğanın, çevrenin, hukukun arzu etmediği hiçbir projeye imza atmayacağız. İstanbulluların haklarını, hukuklarını en güzel şekilde koruyacağız. İstanbul'da bundan sonra barış, özgürlük, demokrasi ve öteki olmayan bir anlayış konuşulacak." ifadelerini kullandı.

"HER AMPÜLÜN BİR SÜRESİ VAR"
İktidarın 20 yıldır hem yorulup hem de yorduğunu söyleyen Sarıgül, "Her ampulün bir süresi vardır. Ampulü süresinde değiştirmediğiniz takdirde önce evde sonra tüm mahallede yangın çıkar. Ampulleri değiştirmenin zamanı geldi. Çünkü 'Ak' dediler ne yazık ki kara çıktı." diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı olarak kalsa iktidar için herhangi bir problem olmayacağını belirten Sarıgül, şöyle devam etti: "Sarıgül Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu problem yok. Anketlerde oy sonuçları açıklandı 30'da 35'de problem yok. Ne zaman anketlerde yüzde 40'ı geçtik o zaman Ankara'dan konuşmaya başladılar. Şimdi buradan sesleniyorum. Durduramazsın beni, susturamazsın beni, korkutamazsın beni. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39