• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

“HİÇ KİMSEYİ DIŞLAMADIM”

“HİÇ KİMSEYİ DIŞLAMADIM”
“ŞEHRİN HUZURU İÇİN GAYRET ETTİM”

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Serbest Bölgesi yöneticileri ve Serbest Bölge’de faaliyet gösteren iş adamları ile bir araya geldi. Bugüne kadar Kayseri’nin huzuru için gayret gösterdiğini ifade eden Özhaseki, “Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, bir ayrımcılığın parçası olmadan huzuru sağlamaya çalıştım” diye konuştu. 
Kayseri Serbest Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dolphin Firması’nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç ile iş adamları katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri için 21 yıl emeğini esirgemeyen ve şehri marka şehir haline getiren Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti. Özhaseki’nin Serbest Bölge’nin kurucu başkanı olduğunu da hatırlatan Büyükkılıç, “Değerli Başkanımızın her zaman söylediği gibi belediye başkanı olarak üzerimize düşenlerin dışındaki işleri de kendi işimiz gibi görüp, elimizi taşın altına koyuyoruz. Başkanımızın Kayseri’ye kazandırdığı Serbest Bölge’den dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Büyükkılıç’ın konuşmasının ardından İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı da olan Halit Özkaya Serbest Bölge adına Mehmet Özhaseki’ye teşekkür plaketi verdi. Özhaseki’ye Organize Sanayiler ve Serbest Bölge’ye verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Özkaya, bu hizmetlerin Ankara’da da devam etmesini istediklerini kaydetti.
“HER PROJENİN ARKASINDA BÜYÜK BİR EMEK VAR”
Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de konuşmasına belediye başkanlığı süresince yaşadıklarını anlatarak başladı. İnsanların ilgisi ve desteğinin kendisi için bir güç olduğunu ifade eden Özhaseki, “Yolda karşılaştığımızda insanların teşekkür etmesi, yaşlı teyzelerin sırtımızı sıvazlayıp dua etmeleri, büyüklerin takdir eden sözleri müthiş motivasyon oluyor” dedi. Geriye doğru baktığında vicdanını rahatsız eden ve keşke yapmasaydım diye düşündüğü hiçbir işin olmadığını dile getiren Özhaseki, “Çünkü hiçbir projeye akşam düşünüp de bir oturmada karar verip sabah gelip başlamadım. Bütün büyük projelerin arkasında yıllarca süren bir emek var. O yüzden pişmanlığım yok. Bir Erciyes projesinin arkasında 7-8 yıllık bir emek var. Raylı sistemin arkasında benden önceki belediye başkanlarıyla birlikte 30 yıllık bir emek var. Yamula Barajının arkasında 20 yıllık bir emek var. Şehirde yapılan ne varsa yapılan arkasında müthiş bir gayret var” diye konuştu.
“HİÇ KİMSEYİ DIŞLAMADIM”
Başkanlığı süresince Kayseri’yi geleceğe taşıyan hizmetlerin yanı sıra şehrin huzurunu korumak için de gayret gösterdiğini vurgulayan Özhaseki, “Bu şehrin kendine has bir barışı var, huzuru var, dengeleri var. Bunlara riayet ettim. Herkese eşit mesafede yaklaşmaya çalıştım. Şu falan partili işini yapmayayım, şu geçenlerde gazetede bir şey dedi ters durayım veya elime geçti canına okuyayım diye Allah biliyor düşünmedim. Çünkü bu veballi bir iş. Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, bir ayrımcılığın parçası olmadan huzuru sağlamaya çalıştım” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39