• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Hiçyılmaz, 2 ayrı meslek komitesi toplantısında üyeleri dinledi

Hiçyılmaz, 2 ayrı meslek komitesi toplantısında üyeleri dinledi
Sigorta Acenteleri ve Aracılarının üye bulunduğu.

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Ticaret Odası Sigorta Acenteleri ve Aracıları 37. Meslek Komitesi ile Yük ve Yolcu Taşımacılığı 39. Meslek Komitesi toplantılarına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, üyelerin talep ve sorunlarını dinledi.İlk olarak 37. Meslek Komitesi toplantısına katılan Başkan Hiçyılmaz, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Oda üyelerinin sorunlarının tespiti ve taleplerinin alınması amacıyla komite toplantılarına büyük önem verdiklerini söyledi.Sigorta Acenteleri ve Aracılarının üye bulunduğu 37. Meslek komitesi çalışmalarına katılımlarından dolayı komite üyelerine teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, toplantı gündeminde yer alan konulara ilişkin olarak üyelere söz verdi.

Toplantıda; Sigortacılık haftası kutlamaları kapsamında yapılması kararlaştırılan faaliyetlerin durumu hakkında bilgilendirme, kan bağışı kampanyası için Kızılay işbirliğinde yapılacak çalışma ile bilirkişi ve exper başvuruları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.Komite toplantısında ayrıca; sigorta acentesi olmadığı halde poliçe kesen iş yerleri ile fiziki şartlarını yerine getirmeyen işyerleri hakkında dile getirilen şikâyetler ele alındı.

Yük ve Yolcu Taşımacılığı 39. Meslek Komitesi toplantısına da katılan Başkan Hiçyılmaz, bu sektörde faaliyet gösteren üyelerle görüştü. Toplantıda; gündemde yer alan belgesiz yük ve yolcu taşımacılığı yapan firmaların sektöre verdiği zararlar ile öğrenci servisi  ve personel servisi plakalı araçların alım-satımında yaşanılan güçlükler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının kapanışında katılım sağlayan üyelere özellikle teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, daha çok üyenin katılacağı toplantılar ile KTO camiasının daha güçlü hale geleceğini vurguladı.Toplantılarda ayrıca, UMEM Beceri’10 projesi, TOBB Fuar takvimi ve Meslek Komiteleri portal sayfaları konularında da bilgilendirme sunumları yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39