• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

HİÇYILMAZ, MARDİN VE ŞANLIURFA PROGRAMINI DEĞERLENDİRDİ

HİÇYILMAZ, MARDİN VE ŞANLIURFA PROGRAMINI DEĞERLENDİRDİ
BAŞKAN HİÇYILMAZ, MARDİN VE ŞANLIURFA PROGRAMINI DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Mardin ve Şanlıurfa’yı kapsayan 3 günlük iş geliştirme programında gerçekleştirilen temaslar hakkında değerlendirmede bulundu. 
Başkan Hiçyılmaz, Yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün de yer alacağını ancak önemli bir toplantı nedeniyle katılamadıklarını ifade etti. Hiçyılmaz, Vali Düzgün’e verdiği destek ve gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ettiklerini belirtti.
Kayseri Vali Yardımcısı ve Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ile bu programa devam ettiklerini kaydeden Başkan Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak, odalar arasındaki ikili ilişkilere büyük önem vermekteyiz. Bu kapsamda Mardin ve Şanlıurfa ticaret ve sanayi odaları başta olmak üzere bir dizi resmi ziyarette bulunduk. KTO Meclis üyelerinin hem birbiri ile kaynaşması açısından hem de muhatabımız olan odaların meclis üyeleri ile temas kurmaları açısından oldukça verimli bir program oldu” dedi.
Hiçyılmaz, “Özellikle ziyaret ettiğimiz odaların tecrübelerinden istifade edelim ve kendi birikimlerimizi de onlarla paylaşalım istemiştik. Meclis üyesi arkadaşlarımız da gittiğimiz yerlerde partnerleri ile bir araya geldiler ve iş görüşmelerinde bulundular. Bu sayede, bölgeler arasındaki kaynaşma sağlandı. Gittiğimiz yerlerdeki ekonomik ve sosyal durumun ne olduğunu konusunda fikir sahibi olundu. Bundan sonraki süreçte gördüklerimizi şehrimize aktarmış olacağız. Bu tür programların sürmesi için de çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.
Başkan Hiçyılmaz, özellikle Mardin Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan görüşmelerde, Kuzey Irak’ın Erbil kentinde yakın zamanda açacakları ticaret ofisinin çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler edindiklerini belirtti.
Hiçyılmaz, “Erbil'de açacağımız ticaret ofisinde yapılacak çalışmalar açısından Mardinli iş adamlarının ilerleyen süreçte görüşlerine başvuracağız. Ortak iş yapılması noktasında fikir alışverişlerimiz devam edecek” diye konuştu.
Hiçyılmaz, ziyaret programları ile şehirler arasında yalnızca ticaret ve iş anlamında birlikteliklerin kurulmadığını aynı zamanda kültürel paylaşımların da gerçekleştiğini kaydetti.
Hiçyılmaz, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin ve her iki odanın meclis başkanları ile meclis üyelerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü ayrı ayrı teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39