• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Hiçyılmaz, “Trafik Sigortalarına Acilen Çekidüzen Verilmeli”

Hiçyılmaz, “Trafik Sigortalarına Acilen Çekidüzen Verilmeli”
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ülkegündeminde önemli yer tutan Zorunlu Trafik Sigortalarındaki aşırı artış konusunda açıklamada bulundu. Hiçyılmaz, “Trafik Sigortalarına acilen çekidüzen verilmeli” dedi.

Hiçyılmaz, “Özellikle geçtiğimiz yılın Haziran ayından itibaren Zorunlu Trafik Sigortalarında meydana gelen aşırı fiyat artışı sebepleri üzerinde duruyoruz. 37. Meslek Komitemizde yer alan sigorta acentesi üyelerimizle konuyu detaylı bir şekilde ele aldık. Artışın sebepleri konusunda tespitler yapmaya çalıştık. Yaptığımız çalışma sonucunda; aşırı fiyat artışına giden sigorta şirketlerinin son 10 yıldaki çalışmalarına baktık” diye konuştu.Başkan Hiçyılmaz, konunun tarafı olan ve aracı konumunda bulunan Oda üyelerinin, bu durumdan iş yükü artışı ve durumu vatandaşa anlatmak gibi ek külfete katlanmaları sebebiyle oldukça rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Hiçyılmaz, “Sigorta Şirketlerinin ‘zarar ediyoruz’ bahanesiyle fiyat artırmalarının yanı sıra Acentelerine vermek zorunda oldukları komisyonlarda da ciddi düşüşler yaşanmaktadır. Sigorta Acentesi Üyelerimiz de; Sigorta fiyatları artarken kendi komisyonlarının düştüğünü, bu hususta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Hazine Müsteşarlığı nezdinde elde ettikleri haklarının korunmasını talep etmektedirler” ifadelerini kullandı.Hiçyılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:“Kayseri Ticaret Odası Yönetimi olarak, gerek çatı örgütümüz olan TOBB, gerekse ilgili Bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunarak, hem Zorunlu Trafik Sigortalarında meydana gelen aşırı artışın yeni yasal düzenlemelerle önlenmesi hem de Odamız Üyesi Sigorta Acentelerinin edinilmiş haklarının korunması noktasında gayret sarf etmekteyiz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39