• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

HİÇYILMAZ, TÜRKİYE İŞ BANKASI GENEL MÜDÜR BALİ’Yİ KONUK ETTİ

HİÇYILMAZ, TÜRKİYE İŞ BANKASI GENEL MÜDÜR BALİ’Yİ KONUK ETTİ
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Andan Bali, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve İş Bankası yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Hiçyılmaz, Genel Müdür Bali’ye teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Oda faaliyetlerine ilişkin bilgi aktaran Hiçyılmaz, yapımı devam eden yeni hizmet binasına ilişkin de detaylı bilgi verdi. Hiçyılmaz, “Yeni hizmet binamız, Ankara’nın doğusunda çevre odaların katılımı ile gerçekleştirilecek toplantılarda, bölgesel sıkıntıların dile getirildiği bir merkez haline gelecektir.” dedi.


İş dünyası olarak, bankacılık sektörü ile iç içe olduklarını ifade eden Başkan Hiçyılmaz, yatırımların artması için gerekli olan sermayenin karşılanması noktasında faizlerin düşmesini önemsediklerini kaydetti.
Büyümenin ve gelişmenin özel sektör eliyle sağlanabileceğini vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, bankacılık sisteminin firmalara finans kaynağı sağlanmasında daha etkin olmasını beklediklerini söyledi.
Enflasyon ve cari açıktaki düşüşün faizlerin düşmesinde olumlu etki yarattığını ifade eden Hiçyılmaz, Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimlerinin önemli olduğunu ve bunun bankacılık sektörü aracılığı ile piyasalara yansımasını umduklarını belirtti.
Başkan Hiçyılmaz konuşmasında, iflas erteleme konusundaki yasal çalışmalar ile 2012 yılında değişen çek yasasına ilişkin görüşlerini de paylaştı.
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ise bankacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdiği konuşmasındasektörün 2012 yılı sonrasında durgun bir yapıda ilerlediğini söyledi.
Bali, büyüme rakamlarında son yıllarda yüzde 3-4’lerde sabit kalındığını bunun da yatırımların artması bakımından yeterli olmadığını vurgulayarak, büyüme rakamlarının daha yukarılarda seyretmesi gerektiğini ifade etti.
Türkiye’nin yeniden 2012 yılı öncesindeki günlerine dönmesi için bir ivme yakalanması gerektiğini ifade eden Bali, yeni reformların yapılması gerektiğini de vurguladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39