• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Hiçyılmaz’dan Aidat Borçlarının Yapılandırılması Çağrısı

Hiçyılmaz’dan Aidat Borçlarının Yapılandırılması Çağrısı
Hiçyılmaz: Üyelerimizin 31 Ekim 2016 Tarihine Kadar Başvurmaları Gerekiyor.

kayseri38-066.gif

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 6736 sayılı Kanun kapsamına giren oda aidatlarının yeniden yapılandırılmasında son günlere yaklaşıldığını belirtti. Hiçyılmaz, “Bu kanun kapsamında borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen üyelerimizin, 31 Ekim 2016 tarihine kadar dilekçe ile Odamıza başvurmaları gerekmektedir” dedi. 


Hiçyılmaz, ilgili yasa ile 30 Haziran 2016 tarihinden önceki borçlar için faiz affı ve taksitler halinde ödeme imkânı getirildiğini ve bu düzenlemenin önemli bir fırsat olduğunu söyledi.


Borç yapılandırma fırsatının, ekonomik sıkıntı çeken işletmelerin rahat bir nefes almasını sağlayacak nitelikte olduğunu ifade eden Hiçyılmaz, “Bu kapsamda, Oda aidat borçlarının faizlerinin affedilmesi de önemli bir gelişmedir. Kayseri Ticaret Odası üyeleri bu önemli fırsatı kaçırmamalıdır” şeklinde konuştu.


Kanun kapsamındaki borçların yapılandırılmasına ilişkin bilgileri de paylaşan Hiçyılmaz, “Ödemelerini peşin yapmak isteyen üyelerimiz, başvuru dilekçelerinde bu isteklerini belirterek, 31 Ekim 2016 tarihine kadar aidat borcu asıllarını ödeyebilecektir. Üyelerimiz, bu kapsamdaki borçlarını faiz yükü olmaksızın 6 eşit taksitte ödeme imkânına da sahiptir.

Odamız veznesinden yapılacak ödemelerde bazı bankalara ait kredi kartlarına da faizsiz 6 taksit imkânı sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.


Durumları askıda olan Oda üyelerine de çağrıda bulunan Başkan Hiçyılmaz, “Askıdaki üyelerimiz, peşin ödeme yaparak borçlarını kapattıkları gün itibariyle, Oda üyeliğinde faal hale geleceklerdir.

Taksitli ödeme yapma seçeneğini dilekçe ile bildiren üyelerimiz ise son taksit ödeme günü itibariyle askıdan indirilerek faal hale geleceklerdir.

Özellikle askıda olan üyelerimizin bu kolaylıktan yararlanması, gelecek yıl yapılacak olan Oda seçimlerinde oy kullanma hakkına sahip olmaları bakımından önem arz etmektedir” diye konuştu.


Kayseri Ticaret Odası üyelerinin bu önemli fırsatı kaçırmayacaklarına ve 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuruda bulunacaklarına inandığını kaydeden Hiçyılmaz, bu düzenlemenin yasalaşmasında katkı sağlayanlara teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39