• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Hikmet Karaman Büyükkılıç'ı ziyaret etti

Hikmet Karaman Büyükkılıç'ı ziyaret etti
KAYSERİ ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖR KARAMAN’DAN ONURSAL BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kulüp İkinci Başkanı Ali Süslü ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek,verdiği destek ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. 
2005 yılında Kayseri’ye geldiğinde tanıştığı Başkan Memduh Büyükkılıç’ın sporun her dalına ancak özellikle gerek Kayserispor gerekse Kayseri Erciyesspor takımlarına özel ilgi gösterdiğini belirten Teknik Direktör Hikmet Karaman, geçtiğimiz hafta iki Kayseri takımının maçlarını kazanıp uzun bir aradan sonra taraftarlarını sevindirdiğini bu galibiyet serilerinin devam etmesi için hem kendilerin çok çalışması hem de bu şehirde yaşayanların takımlarına sahip çıkması gerektiğini kaydetti.
Kayseri Erciyesspor olarak, devre arası yapılan transferler ile güç kazandıklarını ve Akhisar Belediye maçında bu transferlerin ne kadar isabetli olduğunu gördüklerinin altını çizen Teknik Direktör Hikmet Karaman, ''Bizim için her maç final niteliğinde. Biz kazanacağız, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kimse endişe etmesin, daha önümüzde 15 hafta var, kazanılmamış 45 puan demektir. Bunun en azamisini alarak inanıyorum ki bu ligde kalacağız'' dedi.
İstanbul dışında hiçbir Anadolu şehrine kısmet olmayan süper ligde iki Kayseri takımının olması özelliğinin Kayseri’nin sosyal hayatına renk kattığını, her hafta dünya çapındaki stadyumda bir karşılaşma oynandığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç “Sizlerin galibiyeti ile seviniyor, mağlubiyeti ile üzülüyoruz. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyet, takımlarımız için çok büyük önem taşıyor. Adeta kazanamama fobisini yendiler ve galibiyeti hatırladılar. İnşallah bu galibiyet, bir serinin başlangıcı olacak ve iki takımımız da ligde kalacak, hatta üst sıralarda ligi tamamlayacaklardır. Buna inanıyorum ve sizlere güveniyorum'' ifadalerini kullandı.
Her gittiği yerde vatandaşların en çok “bu takımlar ne olacak”,”ligde kalacaklar mı” gibi soruları ile karşılaştıklarını da hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Akhisar maçı oynandığında Turan mahallemizdeydim. Galibiyet haberini alınca, bulunduğumuz mekanda büyük bir sevinç yaşandı ve bir alkış tufanı koptu. Biz de Ziya Eren başkanımızı arayıp hemşehrilerimiz adına tebrik ettik. Vatandaşlarımız kesinlikle takımlarımıza karşı kayıtsız değil. Ancak Kayserililer her zaman başarıya endekslidir. Sizler başarılı olacaksınız, destek ardından gelir” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39