• BIST 8840.69
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Hülya gibi seviştiler!

Hülya gibi seviştiler!
Alacakaranlık Efsanesi'nin finalinde Hollywood, 80'li yıllardaki Hülya Avşar ve TolgaSavacı'nın sevişme sahnelerini birebir kopyalayarak büyük bir hırsızlığa imza attı!
Kızı Renesmee'yi doğurduktan sonra hayatta kalmak için eşi Edward(Robert Pattinson) tarafından vampir haline dönüştürülen Bella(Kristen Stewart), çok da yabancı olmadığı yeni yaşamına alışmaya çalışır. Edward'tan avlanmayı ve içindeki bitmek tükenmek bilmeyen susuzluğuna nasıl hâkim olacağını öğrenir. Ancak, Bella kızı Renesmee için çok endişelidir. Çünkü Volturiler küçük çocukların vampirleştirilmesinin yasalara aykırı olduğunu söyleyerek Renesmee'yi öldürmek için harekete geçer. Bella ve Edward kızlarının bir ölümlü olduğunu ve insan olarak doğduğunu diğer vampir klanlarına açıklayarak yaklaşan Volturilere karşı küçük de olsa bir ordu hazırlamaya başlar.

Hülya gibi sevişiyorlar!

2008 yılında başlayan macera maalesef destansı bir finale sahip değil. Tüm film boyunca büyük bir savaşa hazırlanıyorsunuz ancak hevesiniz kursağınızda kalıyor. Öyle basit sahneler var ki, en dandik vampir filmleri bile bundan daha iyi. Senaryo ve yönetmenlik neredeyse sıfır. Varsa yoksa Edward ve Bella'nın öpüşmeleri ve yakın çekimleri. Hele ikisinin bir şevişmesi var ki tam evlere şenlik!

1980'li yıllarda Hülya Avşar ve Tolga Savacı'nın şöminenin önünde ve bir sehpanın ya da büyük bir vazonun arkasında sanki çıplakmış gibi sevişmeleri akıllara geliyor. (Kamera sevişenlerin sadece bacaklarını ve baş kısımlarını gösterir; orta kısımlarını büyük bir obje kapatır.) Hatta Alacakanlık Efsanesi, Yeşilçam'dan bu sahneleri çalmış gibi duruyor!

Filmde efektler o kadar çok belli oluyor ki gözlerinize inanamıyorsunuz. Sanki izleyicilerle dalga geçmişler. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip filmin bu kadar başarısız olmasını ise bir türlü anlamıyorum. Bir de ellerinden ateş ve elektrik çıkaran, düşünce okuyan ve daha birçok 'X-Men' vari güçlere sahip vampirleri gördükçe de gülesim geldi. İyisi mi daha yol yakınken filmin ismi değişin ve 'X-men vampirler' olsun.
milliyet
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39