• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Hüseyin Akay, "Avrupa'da artan Türk düşmanlığı asırların meselesidir"

Hüseyin Akay, "Avrupa'da artan Türk düşmanlığı asırların meselesidir"
Kayseri Şeker’de verilen “Kişi ve takım motivasyon eğitimi” seminerine Boğazlıyan Şeker Fabrikasında çalışan işçiler katıldı.

Seminerde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Avrupa'da artan Türk düşmanlığı asırların meselesidir" dedi. 


Boğazlıyan Şeker Fabrikası Toplantı salonunda çalışanların eğitiminde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; öncelikle çiftçiler ve daha sonra çalışanlar için eğitimler düzenlenerek 63 ncü kampanya dönemine hep birlikte büyük bir heyecanla hazırlandıklarını belirtti.


Başkan Akay konuşmasını şöyle sürdürdü; "Kampanya demek Şeker Fabrikasında işlerin yoğunlaşması demektir. Kampanya izninde bulunan arkadaşlarımızın yeniden işe başlamaları demektir.

Çıkışta olan arkadaşlarımızın kısa bir süre sonra yeniden işlerine başlayacak olmalarının heyecanını mutluluğunu hep birlikte yaşamaktır dedi.
Başkan Akay Şeker Sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara da dikkat çekerek, Şeker sektörünün içinde bulunduğu durumun sadece yöneticilerin değil Türk çiftçisinin meselesidir. Bu soruna top yekun herkesin sahiplenmesi gerekir.


Buna katkı sağlamak lazım. Bu çerçevede hem ferden hem de ekip olarak hep birlikte işimize iyi sahip olmamız lazım. Bunun için de başlangıçta işe iyi motive olmak lazım. Bu çerçevede eğitim toplantılarının bir katkısı olacağını düşünüyoruz."


Son günlerde Avrupa’da Türkiye'ye karşı takınılan olumsuz tavırlara da değinen Akay; "Avrupa’da herkes düşmanlığını hat safhaya çıkartmaya başladı. Avrupa’nın dolayısıyla Batının Türkiye’den, Türk Milletinden bir istedikleri var.

Türk Milletine karşı onların bir husumeti var. Türk Milletine karşı bir düşmanlıkları var. Ve bu kinlerini ne kadar bastırmaya çalışsalar da bastıramıyorlar. Bir şekilde ortaya çıkartıyorlar. Bu Türkiye düşmanlığı sadece bu günün meselesi değil, Bu asırların meselesi" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39