• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Hüseyin Akay Sivas ve Yozgat derneklerini ziyaret etti

Hüseyin Akay Sivas ve Yozgat derneklerini ziyaret etti
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Sivaslı Dernekler Federasyonu ve Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, dernek yöneticileri ile sohbet edip, çiftçilerin sorunları üzerine karşılıklı fikir a
İlk olarak Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Levent Benli, Genel Müdür Yardımcıları ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Federasyon Yöneticileri tarafından dernek binasının girişinde karşılandı.

Daha sonra dernek toplantı salonuna geçen konuklar, sıra ile birbirlerini tanıtarak, bir süre karşılıklı sohbet edip, tanışma imkanı buldular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivaslı Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Metin Ceran, Kayseri Şeker Fabrikası'nın bugüne kadar yakaladığı başarının ülkeye ve bölgeye büyük katkılar sağladığını ifade ederek, ülke insanı adına yapılan tüm hizmetlerin destekçisi olacaklarını kaydetti. Ceran, yapılan ziyaretin kendilerini oldukça memnun ettiğini de belirterek, "Bizler Sivaslı Dernekler Federasyonu olarak, 24 Sivaslı köy ve ilçe derneklerinin ortaklaşa faaliyetlerini yürüttüğü ve bir federasyon çatısı altında toplanarak, bölgemize hizmet etmeyi gaye edinen bir sivil toplum kuruluşuz. Bu güzel ziyaretiniz nedeniyle, başta Sayın Akay olmak üzere tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki; Sayın İsmail Tamer, Federasyonumuzun genel başkanıdır. Kendisi de aramızda bulunmayı çok istemesine rağmen, Ankara'daki yoğun iş temposundan dolayı, bizlere selamlarını ve saygılarını iletti. Bizler, Kayseri Şeker Fabrikası'nın Türkiye'ye yapmış olduğu hizmetlerden ve yakaladığı başarılardan dolayı, şirketimizin ve kooperatifimizin yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Şeker Fabrikamızın bu denli başarılı çalışmalara imza atmasından dolayı da kendileri ile çiftçilerimiz ve üyelerimiz adına ayrıca bir gurur duyduğumuzu da bildirmek istiyoruz. Ülke insanı adına yapılan tüm hizmetlerin destekçisi olduğumuzu da her zaman bilmenizi isteriz"şeklinde konuştu.

Başkan Akay ise Kayseri Şeker Fabrikası'nın Sivas'ta önemli bir çiftçi kitlesine sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu. "Burada Kayseri Şeker Fabrikası ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinden Yönetici arkadaşlarımız ile birlikte bu ziyareti gerçekleştirmeyi düşündük ve bugün de kısmet oldu, sizleri ziyaret ettik. Bu ziyaret ile tamamen tanışma ve yakınlaşmayı arzuladık, tüm arkadaşlarımız ile birlikte. Bizim faaliyet alanlarımız dahilinde Sivas'tan da çok önemli bir çoğunluk var. Kayseri Şeker Fabrikamız, diğer komşu illerimizde olduğu gibi Sivas'taki çiftçilerimize de hizmet veren bir kuruluştur. Dolayısıyla ortak bir kitlemiz var, sizin üyeleriniz, bizim ortaklarımız hep aynı insanlar. Dolayısıyla bu insanlara hizmet verirken, onların bünyesinde bulunduğu dernekler ile de bir arada olmak, karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak, çok önemli bir hizmet diye düşünüyorum. Bu ziyaretimiz umarız, buna da vesile olacaktır inancındayız. Sivas bölgesinde önemli bir çiftçi kitlemiz var, onlar bizim hizmetlerimizden dolayı son 3 yıl içerisinde önemli bir aşama kaydedip, bu çalışmalarımızdan da hayli memnun olduklarını duyuyor ve görüyoruz. Tabi bizim asıl gayemiz; onların gelirlerini arttırıp, refah seviyelerinin yükseltilmesi için azami ölçüde katkıda bulunmaktır. Umarız bu ziyaretimiz de amaçladığımız bu hedefe katkıda bulunacaktır" dedi. Ziyaretin anısına Sivaslı Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Metin Ceran'a bir de plaket takdim eden Başkan Akay daha sonra Federasyon Anı Defterini imzalayıp, ziyarete ilişkin düşüncelerini yazdı.

Bu ziyaretin hemen ardından Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne giden Başkan Akay ve beraberindekiler, burada da dernek yöneticileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Dernek toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç, Kayseri Şeker Fabrikası'nın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, "Bizler Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzu yakın bir dönemde ziyaret etmemizin hemen ardından, kendileri nezaket gösterip bizleri iade-i ziyarette bulundular. Bizler şu an, çocukluğumuzda Meysu ve Şeker Fabrikamızı nasıl ziyaret ettiğimizi, sizin ziyaretiniz ile yeniden hatırlamış olduk. Bu güzel anıyı yeniden hatırlamaktan da ayrıca mutlu olduk. Daha sonra Şeker Fabrikamızı çeşitli sosyal aktiviteler münasebetiyle de ziyaret etmiştik ama şimdi de sizleri derneğimizde ağırlamaktan ve bizleri ziyaret edip, siz değerli yöneticilerimizi burada görmekten çok mutlu olduğumuzu bildirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Akay ise bu ziyaretlerin kendileri için önemine vurgu yaparak, "Bu aslında her zaman gönlümüzden geçen bir ziyaretti. Bildiğiniz üzere ortak bir çatımız var, o çatıda çiftçilerimizdir. Bu ortak kitlemize hizmet götürürken, sizler gibi değerli derneklerimiz ve kuruluşlarımız ile görüşmemiz ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmamızın, bu hizmet anlayışımıza katkıda bulunacağını düşünüyoruz" dedi.

Başkan Akay daha sonra ziyaretin anlamına ilişkin Kayseri Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç'a bir de plaket takdim etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39