• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Hüseyin Çelik'ten CHP'li Umut Oran'ın iddialarına yanıt

Hüseyin Çelik'ten CHP'li Umut Oran'ın iddialarına yanıt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Başbakan Erdoğan ile ilgili iddialarına "CHP, ne biliyorsa hemen, derhal söylesin" yanıtını verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Başbakan Erdoğan'ın 30 Mart'ı görmeden siyasetten çekilebileceği iddialarının siyasi bir şantaj olduğunu belirterek, "Siyasi rakibini siyasi düşman olarak gören CHP, ne biliyorsa hemen, derhal söylesin. Ellerinde ne bilgi, belge, GDO'lu kayıt varsa piyasaya sürsünler. Sayın Başbakan bu kof tehditler ve şantajlarla ilgili, onlara da, onların tezgahçı ortaklarına da haftalar öncesinden meydan okudu. Kursağınızda ne varsa kusmazsanız namertsiniz" değerlendirmesinde bulundu. 

Çelik, yaptığı yazılı açıklamasında, Oran'ın önceki partisinin Antalya il başkanlığında yaptığı basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğanile ilgili sözlerinin kelimenin tam anlamıyla siyasi şantaj olduğunu ileri sürdü. 

Seçim sürecinin başladığı günden beri CHP'nin umudunu AK Parti'ye ve hükümete yönelik iftiralara bağladığını öne süren Çelik, "Kendi saadetini, siyasi rakip olarak değil, siyasi hasım olarak bellediği AK Parti'nin felaketinde gören bu hastalıklı zihniyet, her türlü illegal montaj, dublaj ve kurmacaları baştacı etmiş ve bunlara bel bağlamıştır. Siyaset meydanında merdane mücadele etmek varken maalesef CHP, her türlü hile, fitne, desise ve tezgahın içinde olmuş, en azından teşvikçisi olmuştur" ifadesini kullandı. 

"17 Aralık ve devamındaki entrikalar, esasen CHP'nin değirmenine su taşımıştır. CHP, kendi başarısı ve duruşuyla seçim kazanamayacağından emin olduğu için ancak AK Parti'nin çelmelenme girişimlerine sığınmıştır" değerlendirmesinde bulunan Çelik, şunları kaydetti: 

"Merak ediyoruz, acaba şu meşhur 17 Aralık olmasaydı CHP'liler meydanlarda ne diyeceklerdi? Halka anlatacakları bir başarıları mı var ki anlatsınlar? Gelecek adına umut verecek bir projeleri mi var ki dillendirsinler? Sayın Bahçeli, her zaman yaptığı gibi bizi ihanetle, hıyanetle itham eder; Apo, İmralı, Kandil edebiyatı ile idare ederdi. Ya CHP? 

Siyasi rakibini siyasi düşman olarak gören CHP, ne biliyorsa hemen, derhal söylesin. Ellerinde ne bilgi, belge, GDO'lu kayıt varsa piyasaya sürsünler. Sayın Başbakan bu kof tehditler ve şantajlarla ilgili, onlara da, onların tezgahçı ortaklarına da haftalar öncesinden meydan okudu. Kursağınızda ne varsa kusmazsanız namertsiniz. Başbakan'ın 30 Mart'ı göremeyeceği şantajında bulunarak kendince psikolojik harekat yürüten CHP, şunu iyi bilsin ki, bu millet Hanya'yı Konya'yı çok iyi biliyor ve namertliklere asla itibar etmiyor. 

Daha önce Sayın Başbakan'ın hastalığını istismar eden ve Sayın Başbakan'ın daha ileri düzeyde hasta olmasını temenni ettikleri her hallerinden belli olanlara hatırlattığım bir atasözümüzü Sayın Başbakan'ın 30 Mart'ı görmeyeceğini iddia edenlere de hatırlatırım. "Atın ölümü, itin bayramıdır." 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39