• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

İBRAHİM KUTLUAY KAYSERİ'DE

İBRAHİM KUTLUAY KAYSERİ'DE
''AMACIMIZ, GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİREREK, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK''

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un sosyal sorumluluk platformu 'Oyunda Kal' projesi kapsamında, Forum Kayseri'nin konuğu oldu. Kutluay, ''Amacımız, gençleri spora yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak'' dedi. 
Tecrübeli basketbolcu Kutluay,basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl 10 ili gezerek, Forum AVM'lerin ev sahipliğinde 'Oyunda Kal' projesini yürüteceklerini bildirdi. Kutluay, ''Bu proje kapsamında geçtiğimiz hafta başka bir ildeydik, bu hafta ise Kayseri'deyiz. Bu proje ile amacımız, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Darüşşafaka basketbol takımının değerli antrenörleri, 2 gün süreyle burada genç kardeşlerimizle birlikte antrenmanlara çıkacaklar ve bu gençler arasında 2 genç yetenek seçilerek Temmuz ayında Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek. Her ilden yetenekli 2'şer genç, bu kamplara dahil olmuş olacak'' diye konuştu.
Türk basketbolunun her geçen yıl daha da ileriye gittiğini belirten Kutluay, dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor branşları arasında futboldan sonra basketbolun en fazla ilgi çeken spor dalı olduğunu ifade ederek, ''Geçtiğimiz dönemlerde bizler, Türk basketbolunu iyi bir yere getirdik. Eminim genç arkadaşlar da daha iyi yerlere getirecekler. Basketbol Türk Milli Takımımızın ve kulüplerimizin aldığı başarılı sonuçlar, elbette toplumda bu spora olan ilgiyi artırıyor'' şeklinde konuştu.
Forum Kayseri AVM Müdürü Gamze Ergel de, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri ''Luis Figo Seni Seçiyor'' isimli sosyal sorumluluk projesiyle gençleri sporla tanıştırdıklarını, bu yıl da Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un düzenlediği 'Oyunda Kal' projesine ev sahipliği yaptıklarını belirterek, ''Gelecek yıl bir başka dalda etkinlik olabilir ya da yine basketbol olabilir. Biz Forum Kayseri olarak sosyal sorumluluk projelerinin uygulanması noktasında üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz'' dedi.
Basın açıklamasının ardından, 'Oyunda Kal' etkinliğine kayıt yaptıran gençler, Forum Kayseri bahçesinde oluşturulan basketbol sahasında, Darüşşafaka Doğuş Basketbol'un antrenörleri eşliğinde ilk antrenmanlarını yaptılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39