• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

İDAM ŞART OLDU !!!

İDAM ŞART OLDU !!!
Türkiye'de, şuanda uygulanan ceza sistemi artık, tamamen caydırıcı özelliğini yitirmiş durumda.
Adam cinayet işliyor, tecavüz ediyor, Devleti , milleti dolandırıyor , sonucunda aldıkları cezalar, toplumda caydırıcı bir tesir göstermiyor.
 
Türk Ceza Sisteminin biran evvel değişmesi kaçınılmaz hale geldi. Artık Türkiye'de idam cezası geri gelmediği sürece , bu tür olayların önüne geçilemez. Bunun sonuçları hemen hemen her gün yaşanıyor, bu gidişlede yaşanmaya devam edecektir.
 
Hele Kayseri'de yaşanan son tecavüz olayı bardağı iyice taşırmış durumda.
Okulun ismini şimdilik  yazmıyorum.  Olay  bir Anadolu  Lisesinde yaşanıyor. Ben ona eğitimci demiyorum, o alçak adam, okulun matematik öğretmeni B..Ö.  , öğrencisi C.B.K.ya tecavüz ediyor. Sonrasında mağdur öğrenci, okul yönetimine şikayette bulunuyor. Okul yönetimi meseleyi örtbas etmeye çalışıyor. Sonrasında 18 yaşındaki öğrenci C.B.K. babasının tabancasıyla intihar ediyor. Olay sonrası öğretmen B.Ö. okulu terkediyor. Öğrenciler Vali bey'esosyal medya üzerinden şikayette bulunuyor. "Orhan amca lütfen yardımcı olun okuldaki herkesin psikolojisi bozulduBu olayın üzeri kapanmasın "diyorlar. Tabiki bu aşamadan sonra olayın üzeri kapatılamaz. Ancak önce o alçak öğretmen  yakalanıp en ağır ceza verilmelidir. Daha sonrada olayın üzerini kapatmaya çalışan okul idaresine gerekli cezalar verilmelidir. 
 
Bu iğrenç olaydan dolayı tepkisini dile getiren öğrenci Velileri,  İl Milli Eğitim Müdürü'nede çok kızıyorlar. " sosyal medyada kendisini lüzumsuz şeylerle öne çıkarmak için, çaba göstermek yerine , okulların durumuyla daha yakından ilgilense iyi olacak.   Kendisini bir yerlere göstermeye çalışarak, onu kimse neGenel Müdür yapar, neden Milletvekili.  Önce asli  işini iyi yapsın.  Vali bey'de bu  işi sonuna kadar götürmezse, hem bu Dünya'da, hemde öbür Dünya'da iki elimiz yakasında olacaktır".
 
Bu olayda adalet er yada geç mutlaka tecelli edecekir. Ancak kimse, daha hayatının baharında genç fidan C.B.K.'yı geri getiremeyecektir. Bu alçak adamı , o okulun önünde sallandırırsanız, o zaman kimse bundan sonra , tecavüze yeltenemez. Başka yolu yok bunun, " İDAM ŞART "!!!
 
Bugünden sonra "İDAM KAMPANYASI" başlatıp ,duyarlı olan herkesin , bu kampanyaya destek olması gerekir. Aksi taktirde havanda su döğmüş oluruz."İDAM ŞART"!!! başka yolu yok bunun...
ali taştan köşe yazısı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39