• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

İdris Bal TBMM'de Star gazetesini yırttı VİDEO

İdris Bal TBMM'de Star gazetesini yırttı VİDEO
Eski AK Parti Milletvekili İdris Bal, Başbakan Erdoğan'a suikast yapılacağını kendisinin bildiğini öne süren Star gazetesine yanıt verdi.

Dershanelerin kapatılması kararı üzerine geçen yıl AK Parti'den istifa eden Kütahya milletvekili İdris Bal'ın, 17 Aralık'tan 4 ay önce bir toplantıda Erdoğan'ı işaret ederek “Uluslararası güçler Erdoğan’ı uzaklaştıracak, gitmezse öldürülecek” dediği iddia edilmişti. Star gazetesinin bugün sütunlarına taşıdığı iddiaya İdris Bal, Meclis'te bu gazeteyi yırtarak yanıt verdi.

SANA KİM SÖYLEDİ İDRİS EFENDİ?

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Kendisiyle ilgili medyada bazı haberlerin yer aldığını belirten Bal, şöyle konuştu: "Nedir bu haber? Star gazetesi havuzun, yandaşın gazetesi emriyle talimatla manşet atan gazete. ‘Sana Kim Söyledi İdris Efendi’ demiş ve altına bazı iddiaları sıralamış.''

 

''İFTİRA''

Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bir gazetede yayınlanan iddiaların iftira olduğunu ve hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu, "Ben bu gazeteye, havuz medyasına saygı duymuyorum" diyen Bal, gazeteyi yırttı. Gazetenin talimatla manşet attığını öne süren Bal, "Bu, çöpe atılması gereken hastalıklı bir zihniyettir. Aynı hataları defalarca yaptık, darbe dönemlerinde de böyle olmadı mı?" dedi.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı tanımadığını ifade eden Bal, haberde iddia edildiği gibi Aşgın'ın bilgi vermesi üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında açılan dosya bulunmadığını söyledi. Bal, avukatı aracılığıyla hukuki işlemleri başlattığını belirtti. Bal, haberde konu edilen kahvaltıyı kendisinin düzenlemediğini, Gürsel Ercan adlı arkadaşının davetiyle bir araya geldiği kişileri tanımadığını ileri sürdü.

 

STAR GAZETESİNİ ÇÖPE ATTI

Basın toplantısının ardından Bal kendisiyle ilgili haber yapan gazeteyi çöpe atacağını söyledi. Gazeteyi ve zihniyeti çöpe attığını belirten Bal, "Tarih de bunu çöpe atacak ve bu zihniyeti hayırla değil üzülerek kaygı duyarak anacak" dedi. Bal kendisiyle ilgili haberin bulunduğu gazeteyi çöpe atarak toplantı salonundan ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39