• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

İki Güçlü Ajansın Sınır Ötesi İşbirliği

İki Güçlü Ajansın Sınır Ötesi İşbirliği
Türkiye'nin en güçlü ulusal-yerel medya satın alma ajansı "Local Media Group-Localtime" ve PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren "Manifesto İletişim Grubu" işbirliğine giderek Du
Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından birisi olan “Cityscape Global”, 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai’de düzenleniyor. Türkiye’nin “Onur Ülkesi” seçildiği fuarda, Türk inşaat sektöründen önde gelen çok sayıda firma yabancı yatırımcılarla bir araya geliyor.

Türkiye’de,  yabancılara mülk satışının önünün açılmasıyla Türk firmalarının büyük projelerini tanıtmaları için fırsat yaratan fuarda,  gayrimenkul, turizm,  finans, perakende başta olmak üzere ekonomik açıdan lokomotif olan sektörlerde başarılı danışmanlık hizmeti veren Manifesto ile Türkiye’nin en güçlü ulusal-yerel satın alma ajansı Local Media Group-Localtime işbirliğine giderek birlikte stant açıyor.


İki Ajansın İşbirliği Güçlenerek Devam Edecek

Manifesto İletişim ve Etkinlik Hizmetleri CEO’su Selin Bozkurt, yurtdışı temsilciliklerini açarken,  “müşterilerimiz dünyanın neresindeyse onların yanında yer almalıyız” vizyonuyla iletişim ve etkinlik hizmeti vermek için yola çıktıklarını anlattı. Selin Bozkurt,  Local Media Group-Localtime ile birlikte CityScape'e katılarak ortak standı paylaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ortak vizyona sahip iki güçlü ajansın işbirliklerini yurt dışına taşıma kararı aldıklarını belirten Selin Bozkurt, Dubai’de başlayan işbirliklerinin Erbil ve Moskova’yı kapsayacak şekilde güçlenerek genişleyeceğini bildirdi.



Selin Bozkurt, Manifesto İletişim Grubu’nun, Cityscape Global’e katılan tek Türk iletişim ajansı olduğunu sözlerine ekledi.  İnşaat sektöründe önemli bir portföye Türkiye’de hizmet verdiklerini dile getiren Selin Bozkurt, “Pek çok müşterimiz Cityscape Fuarı’nın ‘Onur Ülkesi’ olan Türkiye’yi temsilen Dubai’de stand açınca, biz de onların yanında yer almak istedik” dedi. 



Local Media Group – CEO’su Arzu Küfündür ise, “Türkiye’de ulusal ve yerel medyada elde ettiğimiz başarıyı artık sınırlar ötesine taşıma zamanı gelmişti. Çözüm ortağımız Manifesto ile birlikte birbirini tamamlayan hizmetlerimizi Ortadoğu’daki yatırımcılarla paylaşacağız. Manifesto ile uluslararası işbirliğimizin ilk ayağı olan Cityscape Fuarı’nda güçlerimizi birleştireceğiz. Biz de inşaat sektöründeki firmalarımızın yanında yer alarak kendi işimizle ilgili yabancı yatırımcıları Türkiye’ye yatırım yapmaya davet edeceğiz” dedi.



Cityscape Global Fuarı”nda 18 ülkeden 85'in üzerinde katılımcı yer alıyor. Onur Ülkesi seçilen Türkiye'nin dışında Rusya, Katar, Mısır, ABD, Hindistan ve Irak'ın da fuarda ağırlığı olacak.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39