• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

"İKİ KAYSERİ TAKIMININ DA LİGDE SON SIRALARDA YER ALMASI OLACAK İŞ DEĞİL"

"İKİ KAYSERİ TAKIMININ DA LİGDE SON SIRALARDA YER ALMASI OLACAK İŞ DEĞİL"
Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transfer konusunda gerekeni yapacaklarını, yapamazsalar da kaderlerine razı olacaklarını söyledi.
Hacı Boydak Tesislerin'de teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmanda futbolcular ayak tenisi ile kondisyon çalışması yaptı. 
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Medical Park Antalyaspor karşısına bütün transferleri bitirip çıkmaları gerektiğini belirterek, "Maalesef oyuncuların özellikle Kayseri’ye geldiklerinde tutumlarını değiştirmesi belki de bize pahalıya patladı. Önemli Antalya maçını kesinlikle kaybetmememiz lazımdı. Medical Park Antalyaspor maçının telafisi İstanbul'da veya deplasmanlarda puan almak olacak. Beşiktaş maçına gideceğiz. Baktığımızda favori gözüken takım Beşiktaş. Tabi bunu söylerken yönetimin ve başkanın samimi çalışmalarını görüyorum. Para ödemezsiniz ya da parasızlıktan transfer yapamazsınız gibi, sonuç öyle değil. Oyuncular artık ligde senin durumuna bakıyor, şehre geliyor, tesislere bakıyor. Gelmek isteyen oyuncular ligde kendi takımında oynamayan oyuncular. Bunlar artık Türkiye'nin problemi. Türkiye’nin problemi olunca da bizim problemimiz oluyor" dedi.

"LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ"
Ligde kalıcı olmak istediklerini vurgulayan Karaman, "Önemli olan yerlerde hataları gideremezsek sonuç da böyle oluyor. Takımı ateşleyecek ve takıma güç veren futbolcuların olması, takımın hırslanmasına etkili oluyor ama o da olmayınca bu mağlubiyetlerin altından kalkmak kolay değil. Biz de bunun altından kalkmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bizim şu anda Kayseri Erciyesspor olarak görüntümüz bu. Durumumuzu gizlememize gerek yok. Pazartesi transferler bitiyor. Bu görüntüden çıkmak için ya bu işi yapacağız, yapmayacaksak da kaderimize razı oluyoruz" şeklinde konuştu.

"HAKEMİN DE BARİZ HATALARI VARDI"
Karaman, iki Kayseri takımının da ligde aynı durumda olduğunu hatırlatarak, "Olacak gibi değil. Enteresan bir şey. Bu şehirde 2 tane takım süper ligde oynuyor, ikisi de sonuncu. Kayseri Erciyesspor, bu sene yeni süper lige yeni çıkmış, antrenör değişikliği, yeni bir yapılanma, yeni oyuncular ve bu biraz zaman alıyor. Bu zamanda da biraz da futbol şansına ihtiyacımız var. Medical Park Antalyaspor takım ve kapasite bakımından bizden üstündü ama hakemin de bariz hataları vardı. Bizde hata yok demiyoruz fakat hakem de maça iyi baksın. Bir dahaki maçlarda aynı hatalar olmasın" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39