• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

İL BAŞKANI ÖZDEN BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇİLMELİ

İL BAŞKANI ÖZDEN BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇİLMELİ
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, gençlik kolları ile bir araya geldi.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Gençlik Kolları tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen,Genişletilmiş Gençlik Kolları toplantısına katıldı. 

İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yanı sıra, il başkan yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Çelik, il gençlik kolları, ilçelerin gençlik kolları başkanları ile yönetimleri katıldı.

unnamed-(1)-024.jpg

Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçim olarak örülen 7 Haziran seçimleri öncesi gençlerle görüş alış verişinde bulunan Özden, gençlere, bu seçimin Türkiye için ne kadar önemli seçim olduğunu dile getirerek, "13 Nisan'dan itibaren başlayacak seçim çalışmaları hakkında tüm ilçelere programları gönderdik. Kocasinan ve Melikgazi ilçelerinde her gün, diğer ilçelerde de birer gün ara ile programlar var. 48 gün boyunca yapılacak bu programlara elinizden geldiği kadarı ile katılmaya çalışın.

13 Nisan'dan itibaren, İl binamızın önü dahil olmak üzere, tüm ilçe binalarının önü süslenerek seçim havasına girdiğimizi göstermemiz gerekiyor. Tüm her taraf süslenecek denilince, yanlış anlaşılmasın. Biz sadece çevreyi süsleyen, bayrak asan bir gençlik olmasını istemiyoruz. Kendini önemsemeyen, kendini ikinci plana atan bir gençlikte istemiyoruz. Her şeyinizde bu seçime katkı vermenizi bekliyoruz.

Kendinizi yok saymayın. Ama kendinizi yükseklerde de görmeyin. Türkiye gündemini her zaman için takip edip, konulardan uzak kalmayacaksınız. Gündemi takip etmez ve gündemdeki konulardan uzak kalırsanız, karşınızdaki insanlara da verecek bir cevabınız olmaz. Her fert bizim için çok önemli. Kimseyi kaybetmeye, kimseyi dışlamaya, kimseyi kırmaya hakkımız yok. Bu yola kefen giyerek çıkmış liderlerimiz var. Bizim bu çabaları bir çırpıda silmeye hakkımız yok. Davanızı sonuna kadar savunmanızı istiyoruz. Bunu savunurken, kimseyle kavga ederek değil, kimseyi kırarak değil, bilgilerinizle, donanımınızla net cevaplar vererek savunmanızı istiyoruz." şeklinde konuştu. 

Türkiye'nin hiç bir zaman iki başlılığı kaldıramadığına da değinen Özden, "Bu sistemin bir an önce değişerek, başkanlık sistemine geçilmesi lazım. Türkiye tarihinden beri kendini yönetmenin şeklini arıyor. Fakat şimdiye kadar hep yanlış yerlerde arandı. Hep başka ülkeler örnek alınmaya çalışıldı. Ama en doğru sistemin başkanlık sistemi olduğu belirlendi. Gençler olarak, sizlerinde bu sistemi çok iyi anlayıp, çok iyi bilerek bunu karşınızdaki insanlara anlatmanız gerekli." dedi. 

Konuşmaların ardından gençlik kolları başkanları ile seçim öncesi yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39