• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇANDIROĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE VE VELİLERE ÇAĞRI

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇANDIROĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE VE VELİLERE ÇAĞRI
- "SEÇMELİ DERS OLARAK KUR'AN-I KERİM VE SİYER-İ NEBİ DERSLERİNİ SEÇİN"

 İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu öğrenci velilerine çağrıda bulunarak, "Öğrencilerin milli ve manevi değerler ile beslenmesi için seçmeli ders olarak Kur'an-ı Kerim ve Siyer-i Nebi derslerini seçin" dedi. 
2015-2016 eğitim ve öğretim yılının 2. dönemine heyecanla girdiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Kazasız ve belasız bir şekilde eğitim öğretim yılımızın 2. Dönemini açtık. Herhangi bir problem olmadan açılış yapmak gerçekten sevindirici. Yaklaşık 288 bin 104 öğrencimiz, 18 bin öğretmenimiz ile birlikte heyecanla ve şevkle başladık. Allah, başladığımız gibi sonlandırmayı da nasip eder. 2015-2016 yılında 23 tane okulumuzu eğitime katmayı planladık. Bunun 13 tanesi gerçekleşti. Sene sonuna kadar da bunlar teslim alınacaklar. Bir taraftan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürütmüş olduğumuz 34 tane altını çizdiğimiz proje ile bu eğitim öğretim yılına da başlamış bulunmaktayız. Bize emanet edilen çocuklarımıza milli ve manevi değerleri de yükleyerek bu vatana, bu millete, bu bayrağa ve aidiyet duygusuna sarılan, kendini gerçek manada bu vatanın evlatları hisseden bireyler yetiştirmek bizim öncelikli hedefimiz. Bunu bütün öğretmen ve idareci arkadaşlarımızla hedefliyoruz" dedi.
Velilere seslenen Çandıroğlu, "19 Şubat itibariyle velilerimiz, öğrencilerinin önümüzdeki yıl okuyacakları seçmeli dersleri seçiyorlar. Birçok alanda seçmeli dersimiz var ama biz özellikle Kur’an-ı Kerim ve Siyer-i Nebi dersini önemsiyoruz. Öğrencilerimiz, matematik veya başka alanlarda ki eksikliklerini belki tamamlayabilirler ama bu alandaki eksikliklerin ileride çok ciddi sıkıntılar ortaya çıkaracağı muhakkaktır. Biz velilerimizin bu seçmeli dersler konusunda biraz daha hassas yaklaşmalarını rica ediyoruz. Bizim milli ve manevi değerlerimizi beslememiz lazım. Bu seçmeli dersler de buna bir imkan sağlıyor. Bunu kullanmak lazım diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39