• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

İLÇE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

İLÇE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI.
Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi ilçe temsilcileri toplantısı Elmacıoğlu iskenderde yapıldı.
Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın KALKAN yaptığı konuşmada geçen yıl ilçe temsilcilerinin canla başla çalışarak iyi bir üye çalışması yaptıklarını belirten Kalkan, konuşmasına şöyle devam etti.”Bütün ülke genelinde aynı azim ve kararlılıkla çalışarak eğitim iş kolunda yetkiyi aldık. Hak yerini buldu, yetki gerçek sahibini buldu. Bundan sonra daha çok çalışarak hem gücümüzü artıracağız hem de gerçek sendikacılığın ne olduğunu göstereceğiz. Burada hemen şunu da belirteyim ki sendikacılık bir gönül işidir, fedakârlık işidir. Bu yıl da aynı fedakârlıkla çalışarak Kayseri’de daha da güçleneceğiz. Bu başarının en önemli sahibi de ilçe temsilcilerimiz ve kurum temsilcilerimiz olacaktır. Bu yılki hedefimiz 6.000 üyedir”.dedi. Diğer sendikaların manipülasyon yaptıklarını belirten Aydın KALKAN ” İdeolojik sendikacılık yaptıkça başarısız oluyorlar, başarısız oldukça da manipülasyona baş vuruyorlar hem de bu işi kadrolu manipülasyoncuları ile yapıyorlar. Çamurları bize yapışmaz ama yinede dikkatli olalım, kışkırtmalara izin vermeyelim”. Dedi.
İlk-San konusunu değerlendiren Kalkan Bu konuda şunları söyledi. “ ilksan da uzun yıllardır ehil olmayan ellerde ve kötü yönetilme sonucu batma durumuna gelmiştir. Bu kuruluşunda emin ellere geçmesi, hak ettiği yere gelmesi gerekir”.
Hakem kurulunun oluştuğunu ve kararlarının bağlayıcı olduğunu belirten Kalkan katılımlarından dolayı ilçe temsilcilerine teşekkür etti ve “Daha iyiyi daha güzeli bulmak için herkes görüşünü, fikrini söylemeli, bu gün o gündür, şimdi söz sırası sizdedir” diyerek şube sekreterleri ve ilçe temsilcilerinin açıklama ve fikirleri alındı.
İyi dilek ve temennilerle Cumhuriyet Meydanındaki, eşit işe eşit ücret düzenlemeleri ile ilgili bir Basın Toplantısına gitmek üzere toplantı sona erdirildi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Basın Yayın Sekreterliği
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39