• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

İNCESU’DA KADINLARI GÜNÜ KUTLAMASI

İNCESU’DA KADINLARI GÜNÜ KUTLAMASI
İncesu Halk Kütüphanesi’nde bir araya gelerek

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN BEĞENİ YAPIN FACEBOOK SAYFASI HABER TAKİP SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 ‘Bilgi Dolu Bir Yol Okuyarak Çocuğuna Örnek Ol’ projesine katılan İncesulu kadınlar, 8 Halk Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlenen etkinlikte sertifikalarını aldı. 

 


İncesu Halk Kütüphanesi’nde bir araya gelerek, proje kapsamında kitap okuyan ve kendilerini geliştiren kadınlar, sertifikalarını, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kale’nin elinden aldı.
Programdan önce projeye katılan kadınlara küçük altın hediye eden Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


“Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü, bütün annelerimizin ve bayan kardeşlerimizin Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Toplum yapısının ve aile bütünlüğünün sağlanmasındaki en büyük katkı kadınlarımıza aittir. Onların hakkını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Bizi doğurup büyüten bugünlere ulaşmamızı sağlayan annelerimizin ellerinden öpüyorum. İslam dininde de ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ diyerek kadınlara verilen önemi belirtmiştir. Bugün gelişmiş ülkelere baktığımızda kadının ülke yönetiminde, sağlıkta, eğitimde, demokraside toplumun her kesiminde yer almasıyla kalkınmada daha ileri boyutlara ulaştığı bir gerçektir.

Son dönemde İnşallah ülkemizde de bayan kardeşlerimizin tolumun her kesiminde yer alması ile devletimizin kalkınmışlık ivmesine katkıda bulunacaklarını düşünüyorum bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yeniden tebrik ediyor bütün annelerimize, bayan kardeşlerimize aile ortamlarında sağlık mutluluk diliyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39