• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

İş arkadaşıyla seks furyası

İş arkadaşıyla seks furyası
Avrupa'daki istatistiklere bakılırsa, erkeklerin yüzde 70'i, kadınlarınsa yüzde 60'ı çalışma arkadaşlarıyla seks yaptığını itiraf ediyor
Her iki durumda da, rakamlar, işin boyutunu ortaya koyuyor. Ancak bu yüzdelerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum şahsen. Daha da yüksek olduğu kanısındayım. Peki bunun nedeni ne?

Her şeyden önce, çalışma arkadaşlarımızla, evde eşimiz ya da ailemizle geçirdiğimizden daha fazla zaman geçirmeye başladık. Bu, toplumunun üretkenlik gereksinimlerinin artmasından kaynaklanıyor. Bu durum, iş yerinde hoşumuza gidecek bazı koşullar yaratmamızı da beraberinde getiriyor ki, işe gitmek için motivasyonumuz olsun. Örneğin, iş yerinde baştan çıkarabileceğimiz ya da bizi baştan çıkarabilecek somut bir insanın bulunma olasılığı, sabah enerjik olmamıza yardımcı olur. Dahası, bu uyaran var oldukça, baştan çıkarma süreçleri uzamaya başlar; çünkü, sabah yataktan kalkıp, bizi işe gitmeye teşvik eden bu unsuru yitirmek istemeyiz. İş yeri neredeyse ‘kült’ bir mekân olduğu için, yasakları delme dürtümüzü de harekete geçirir. Bir ilişkiniz olduğunu ya da böyle bir ihtimal olduğunu gizlediğiniz zaman, bu durum ‘ölümcül’ merakınızı besler. İş ortamının hiyerarşik ast-üst ilişkilerinin de, çalışanların bu ölümcül merakını körüklediğini belirtmek isterim. Mesleki anlamda sizin üstünüz olan birini, cinsel anlamda idare altına alma fikri, bu türden bir ilişkiye başlama nedeni olabilir.

OFİSTE İLİŞKİNİN FAYDALARI / ZARARLARI

Bu türden bir ilişkiniz varsa ve sorun yaşamıyorsanız, işe gitmek için daha hevesli olursunuz. Muhtemelen çalışma performansınızla ‘bomba’ etkisi yaratırsınız. Seksin yararlarını öğrenme fırsatını değerlendirmiş olursunuz (sakinleşir, daha rahat çalışırsınız).

Ancak dikkatli olmanızı gerektiren tek bir şey var: İlişki sona erse de, ilişkinin başladığı mekâna (ofise) bağlılığınız devam edecek. Eski âşığınızla her gün yüz yüze gelecek olduğunuz gerçeğinden kaçamazsınız ve bu sizin için bir sorun teşkil edebilir. Bu yüzden işinizden bile olabilirsiniz.

Milliyet

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39