• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ YAPILDI

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ YAPILDI
İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ YAPILDI
KSMMMO – Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri 03 Ekim 2012 tarihinde Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminere Kayseri Eski Bölge Çalışma Müdürü Hamdi Çona konuşmacı olarak katılırken, üç yüz kadar mali müşavir dinleyici olarak iştirak etti.

Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy yaptığı açılış konuşmasında 01.07.2012 tarihinde yürürlüğe giren yeni Türk Ticaret Kanunu ile meydana gelen önemli değişikliklerle ilgili meslek mensuplarının her birinin görüş ve önerilerine ihtiyaç olduğunu ve bunların ilgili yerlere aktarılmasının son derece önem arz ettiğini belirtti. Özsoy, meslekle ilgili önemli değişikliklerin yaşandığı şu günlerde yapılan toplantılarda bu görüşlerin ilgili makamlara aktarılması için karşılıklı istişareye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Özsoy “ Maliye Bakanlığı Müsteşarı Sayın Naci Ağbal ile bir araya geldik”

Önceki gün Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal ile mesleki sorunların iletilmesi ile ilgili bir toplantıya katıldıklarını belirten Özsoy, Toplantıya üst birlik TÜRMOB ile birlikte Marmara ve Karadeniz Bölgesi Odalarını temsilen İstanbul Odası, Ege Odalarını temsilen İzmir Odası, Güneydoğu- Doğu Bölgesi Odalarını temsilen Diyarbakır Odası ve Anadolu Odalarını temsilen ise Platform Başkanı olarak Kayseri SMMM Odası’nın katıldığını ve bunun Odamız adına onur verici bir gelişme olduğunu ifade etti. Kayseri SMMM Odası’nın üyelerini ve mesleği temsilen artık önemli platformlarda yer almasının büyük bir gelişme olduğunu bildiren Özsoy, toplantıdan çıkan sonuç doğrultusunda karşılıklı ortak noktalarda buluşularak 80.000 mali müşavirin hak ettiği değeri alacağını söyledi. Çıkan yönetmeliklerin ve mesleki gelişmelerin toplantıda dile getirildiğini ve karşılıklı anlayış çerçevesinde sorunların çözüleceği mesajının verildiğine değinen Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, gelişmelerin sıkı takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Seminerde Kayseri Bölge Çalışma Eski Müdürü Hamdi Çona İş Güvenliği ve İş Sağlığı Konusunda bir sunum yaptı ve meslek mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39