• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

İş makinesi araç sürücülerine uygulamalı seminer verildi

İş makinesi araç sürücülerine uygulamalı seminer verildi
Bakım ve günlük bakımlar Önemli

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ağır iş makinesi kullanan araç sürücülerine araç bakımı, araçların günlük ve haftalık bakımı, yerinde onarım, genel temizliği ve araçların genel bilgisi konulu hizmet içi eğitim semineri verildiğini bildirdi. 
Bakım ve günlük bakımlar Önemli 
Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk Komisyon başkanlığında Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Yapan tarafından verilen hizmet içi eğitim seminerine belediye işleri ile birlikte şirket işçilerinin de katıldığını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Uygulamalı olarak sahada verilen seminerde ilk önce katılımcılara teorik bilgiler sunuldu, sonra yapılması gerekenlerin uygulamalı olarak gösterildiğini belirtti. 
Sürekli Eğitim ile Bilgilendirme 
Bilgili, deneyimli ve her türlü iş bilgi donatımı ile hizmet veren bir personel ile 7 gün 24 saat şehrin merkez nüfusunun % 50 sine hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: 
Günlük yaşamında her zaman gerekli olabilecek bilgiler 
"Teorik anlatılan seminer sonrası uygulamalı olarak araç bakımı, araçların günlük ve haftalık bakımı, yerinde onarım, genel temizliği ve araçların genel bilgisi, kazalarda ilk yapılması gerekenler önlemler gibi konularında katılımcılar bilgilendirildi ve bilinçlendirildi. Greyder, Silindir, kepçe ve ağır tonajlı kamyonların maliyetleri yüksek olan araçlardır. Bu araçların sürekli olarak bakım ve temizliği önemlidir. Belediye çalışanlarını sürekli olarak hizmet içi seminerler ile bilgilerini hem yeniliyoruz hem de uygulamalı olarak nasıl yapılacağını öğretiyoruz. Çalışanları sadece kendi iş branşlarında değil, sağlık, ilk yardım ve sivil savunma ve yangın gibi yani günlük yaşamında her zaman gerekli olabilecek bilgeler içinde seminerler düzenliyoruz” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39