• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

İsrail'e rest çekti..

İsrail'e rest çekti..
Başbakan Erdoğan, Yozgat'ta katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada İsrail'e rest çekti..

Başbakan Erdoğan, Yozgat'taki mitinginden sonra akşam da katıldığı iftar programında halka seslendi. Erdoğan konuşmasında İsrail'in Filistinsaldırısıyla ilgili sert çıktı. Erdoğan, 'Şu anda Batı Şeria'da Gazze'de sahur hazırlığındaki insanlar can veriyor. İsrail bahanelere sarılarak, saldırılarına devam ediyor. Bu zulmün durdurulması içi çabalarımız var. Dünya barışa hasretse buradaki mağdur insanlara karşı orantısız güç kullanarak 300 bin ton bomba yağdıran bir İsrail var. Bu konuda birileri taraf olmasa da ben taraf olduğumu ifade etmek isterim. Takipçisiyiz, takipçisi olacağız. Bir taraftaİsrail normalleşme isterken bir taraftan da bu saldırıları devam ettirmesi ortada.. Biz 3 şart koştuk normalleşme için. Bu saldırıları durdurmadıkça İsrail'le türkiye arasında normalleşme gerçekleşmez.' diye konuştu. 

İŞTE ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI 

Yozgat bizi bilir biz Yozgat'ı biliriz. Partimizi kurduktan sonra ilk mitinglerimizden biriniYozgat'ta yaptık. Yozgat2ın benim nezdimde bir önemi de şudur, bu coğrafyanın gerçek sahiplerinin, yaşadığı acıların sembolüdür Yozgat. Bozok yaylasının yiğit evlatları bu devlet için varlarını yoklarını verdiler. Gerektiğinde canlarını verdiler. Ötekileştirdiler. Anadolu'nun ortasında kenarda bırakılmış bir şehirdir. İnancını kültürünü yaşaması engellenen Yozgatlı kardeşlerim o karanlık dönemin canlı şahitleridir. 

Yıllarca bu topraklara örtülü bir ambargo koydular. Yozgatlıyı kendilerine en büyük tehlike gördüler. Yozgattürküleri hep dert yüklüdür, acı yüklüdür. Bu dert beni iflah etmez, deleyler, benim dert çekmeye dermanım mı var? 

Eğer Cumhurbaşkanı seçilirsem, Yozgat'a yapılan her yatırımın takipçisi olacağım. Eğer birilerinin istediği gibi Çankaya Köşkü'nden çıkmayan birisi olursam görevimi yapmamış olurum. Hiç bir ahdimize sadakatsizlik etmedik. Millet için memleket için çalışmaya devam edeceğiz. 

Çözüm sürecini başarıyla tamamlayacağız, paralel yapıyla ilgili çalışmaları adım adım tamamlayacağız. Muhteşem bir İmam Hatip lisesi yapılıyor. İnşallah bir sonraki eğitim ve öğretim yılına yetişecek. 

İSRAİL'E REST 

Şu anda Batı Şeria'da Gazze'de sahur hazırlığındaki insanlar can veriyor. İsrail bahanelere sarılarak, saldırılarına devam ediyor. Bu zulmün durdurulması içi çabalarımız var. Dünya barışa hasretse buradaki mağdur insanlara karşı orantısız güç kullanarak 300 bin ton bomba yağdıran bir İsrail var. Bu konuda birileri taraf olmasa da ben taraf olduğumu ifade etmek isterim. Takipçisiyiz, takipçisi olacağız. Bir taraftaİsrail normalleşme isterken bir taraftan da bu saldırıları devam ettirmesi ortada.. Biz 3 şart koştuk normalleşme için. Bu saldırıları durdurmadıkça İsrail'le türkiye arasında normalleşme gerçekleşmez. 

Kardeşliğiniz daim olsun, makam ve mevki yüzünden birbirimizi kırmayacağız. Kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39