• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

İŞTE KAYSERİSPOR'DA YENİ BAŞKAN

İŞTE KAYSERİSPOR'DA YENİ BAŞKAN
Kayserispor'da beklenen son......

Kayserispor'da sis perdesi kalktı. Kayserispor eski Onursal Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı takımın Kayyuma gitmemesi için girişimlere başladı ve sorunu çözdü. Taraftarın "Efsane Başkan" dediği Recep Mamur yeniden göreve geliyor.


Özhaseki, Çelik ile görüştü
TBMM'de yemin ettikten sonra yine soluğu Kayseri'de alan Kayserispor eski Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor'un yeni Onursal Başkanı Mustafa Çelik, bir görüşme yaptı. Tek maddelik görüşmede Kayserispor masaya yatırıldı. Mehmet Özhaseki ile Başkan Çelik, hemfikir olarak Kayserispor'un sahipsiz kalmaması adına fikirbirliği yaptı. Çelik, "Kayserispor sahipsiz kalmayacaktır. Elbette üzerimize düşeni yapacağız" dedi. Bunun üzerine Mehmet Özhaseki, eski Başkan Recep Mamur'u arayarak durumu ifade etti ve başkanlığın yolu yeniden açıldı.


Çelik, Mamur ile görüştü
Mehmet Özhaseki ile Mustafa Çelik arasındaki bu görüşme sonrasında Onursal Başkan Mustafa Çelik, bugün eski Başkan Recep Mamur ile görüştü. Mamur'un başkanlığına yeşil ışık yakan Mustafa Çelik, takımın sıkıntıya girmemesi adına da gerekli girişimleri yapacağını ifade etti. Bunun üzerine eski Başkan Recep Mamur, Kadir Has Tesisleri'ne giderek son durum hakkında bilgi aldı. Kulüp Müdürü Hüseyin Abız ile görüşen Mamur, Cumartesi günü gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul için de listesini yapmaya başladı.


Mamur, kolları sıvadı
Kayserispor'a yeniden Başkan olması beklenen Recep Mamur, "Bu takımı sahipsiz bırakmak olmak. Herkesin, elini taşın altına sokması gerekli. Kayserispor'u yeniden eski şaşalı günlerine döndürmek için elimizden geleni yapacağız. Benim başkanlığımda oluşacak yönetim kuruluna destek veren eski Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve yeni Onursal Başkan Mustafa Çelik'e teşekkür ederim" dedi. Mamur, Cumartesi gününü beklemeden teknik direktörü ve ekibini belirlemek, ardından da transfer çalışmalarına hız kazandırmak istiyor.

Teknik Direktör adayı O
Kayserispor'un daha önce de Teknik Direktörü olarak görev yapan Tolunay Hakkı Kafkas, yine Kayserispor'un gündeminde. Geçen sezon bir dönem Karabükspor'da çalışan Tolunay Hakkı Kafkas, Gençlerbirliği ile anlaşma sağlayamaması halinde Kayserispor'un teklifine olumlu yanıt verecek. Mamur, teknik direktör adayı Kafkas'ın hafta sonuna kadar kararını vermesini istedi.

kayseritempo.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39