• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

İşte Kayserispor'un görüştüğü hocalar yarın biri geliyor?

İşte Kayserispor'un görüştüğü hocalar yarın biri geliyor?
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, takımın yeni teknik direktörünün yarın Kayseri'de olacağını ve cuma günü idmana çıkacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Kayserispor, yeni teknik direktörüne yarın kavuşacak. Trabzonspor maçı sonrasında görevinden ayrılan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın koltuğuna kimin oturacağı netlik kazanacak. 


İHA muhabirine açıklama yapan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Herkesin malumu üzerine teknik direktör arayışımız var. Arkadaşlarımı bununla ilgili görevlendirdim. İsimleri gündemde olan teknik direktörler ile görüşülecek. Ekstra 2 Hırvat, 1 Kosovalı ve eski teknik direktörümüz Sumudica'nın da ismi gündemimizde. Artılarını, eksilerini, hocaların gelebilirliliğini araştırıyoruz ve görüşüyoruz. Görevlendirdiğimiz yönetici arkadaşlarım bir rapor hazırlıyor" dedi. 


Görüşme yaptıkları 4-5 teknik direktörün de Kayserispor şartlarını kabul ettiğini ifade eden Erol Bedir, "Ziraat Türkiye Kupası maçını atlatıp sağlıklı karar vermek adına 2-3 günlük bir araştırma dönemi belirledik. Hocalar ile görüşülüyor. Hocalar bize sıcak bakıyor ve neler yapabileceğini ifade ediyor. Şu an için hiçbir hoca üzerinde karar kılmadık. Yarın öğle saatlerinde yönetici arkadaşlarımızla toplanıp raporları masaya yatırıp kararımızı vereceğiz. Sonrasında hocayı arayıp kararımızı bildireceğiz. Kendisiyle anlaşılınca zaten kamuoyu ile de paylaşacağız" diye konuştu. 
Kasımpaşa maçında takımın başında yeni teknik direktörün olacağını da belirten Bedir, "Yeni hocamız perşembe günü Kayseri'de olur ve imzayı atar. Cuma günü de ilk idmanına çıkar. Kasımpaşa maçı öncesi 3 gün idman yaptırır ve takımın başında pazartesi günü sahaya çıkar" açıklamasında bulundu. 
Kayserispor'un görüştüğü yerli teknik direktörler arasında Hamza Hamzaoğlu, İbrahim Üzülmez, Mesut Bakkal, Tamer Tuna, Ümit Özat, Kemal Özdeş gibi isimler yer alıyor. Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman ile ise görüşme gerçekleştirilmedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39