• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

İşte Mancini'nin transfer listesi!..

İşte Mancini'nin transfer listesi!..
Ara transfer döneminde ağırlık yerli futbolcularda olacak.
Ancak Ünal Aysal, mutlaka bir 'çilek'i daha Galatasaray'a kazandırmaya kararlı. Manchester United'lı Antonio Valencia ve Nani isimleri uzun süredir gündemde. Mancini'nin kafasındaki isimler ise çok farklı oldu..

Ancak bu futbolcuların Şampiyonlar Ligi’nde forma giyme şansları bulunmuyor. Bu nedenle Roberto Mancini’nin farklı adaylara yöneldiği öğrenildi. Yönetim, yapılacak yıldız transferini şu anda adeta sır gibi saklıyor.


Serdar Aziz: Yıllardır adı dört büyüklerle anılan Bursaspor’un başarılı savunmacısı için Galatasaray transfer çalışmalarında neredeyse sona geldi. Yeşil-Beyazlı yönetimle yapılan görüşmeler sonrasında Serdar’a karşılık olarak Nordin Amrabat ve Engin Baytar’ın takasta kullanılması konusunda anlaşma sağlandı. Christoph Daum’un bu iki oyuncuyu çok istediği için, Bursaspor Yönetimi’nin teklifi kabul ettiği öğrenildi. Sezon başı yapılan girişimlerde, “Galatasaray’a seve seve gelirim” yanıtı veren Serdar Aziz’in bu görüşü de değişmedi.


Taraflar arasında şu anda çözülmesi gereken tek konu, takasın yanı sıra Bursaspor’un istediği ekstra para. Rakam konusunda bir bilgi olmasa da bu ücretin 2 milyon Euro olduğu iddialar arasında. Galatasaray Yönetimi’nin ise Amrabat ve Engin’in bonservisinin yanı sıra en fazla 1 milyon TL vererek bu işi bitirmek istediği kaydedildi.


Hakan Çalhanoğlu: Hamburg’un maestrosunun talipleri çok. İngiltere’den Arsenal ve Liverpool, Galatasaray’ın bu transferdeki en büyük rakipleri. Ancak Alman ekibinin Hakan’ı satmaya hiç niyeti yok. İngiliz basınına göre Hamburg Yönetimi, Arsenal’e, “Hakan için Ocak ayında boşuna kapımızı çalmayın. O bizim en önemli oyuncularımızdan biri. Kesinlikle satılık değil” mesajını gönderdi. Cim Bom her şeye rağmen Hamburg’un kapısını çalmaya kararlı. Milli takımda da forma giyen Hakan için Ocak ayındaki girişimler sonuç vermese bile sezon sonunda kesin olarak bir kez daha çalışma yapılacak. Yönetim ayrıca Leverkusen forması giyen Ömer Toprak’ı kadroya katmak için de girişimlerde bulunacak.


İshak Doğan: Albert Riera’yı yabancı kontenjanı nedeniyle istediği gibi kullanamayan Roberto Mancini, mutlaka yerli bir sol bek alınmasını talep etti. Tugay Kerimoğlu’nun da önerisiyle bu bölge için İshak Doğan ismi üzerinde karar kılındı. Yönetim, Karabükspor ile temasa geçti. Cim Bom’un yaptığı, “Yekta Kurtuluş + 1 milyon Euro” tekliği, Bordo-Mavililer tarafından kabul edildi. Özellikle Tolunay Kafkas’ın Yekta’yı kadrosunda görmeyi çok istediği belirtildi. İshak Doğan’la yapılan görüşmelerde de anlaşma sağlandı. 23 yaşındaki sol bek konusunda hiçbir pürüz kalmadı. İshak’ın, ara transfer döneminde Galatasaray’a imza atacak ilk futbolculardan biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kaynak:Fanatik
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39